6 éves a KERET: Május legnagyobb buliját ígéri neked

Összeállt a KERET Szülihat teljes programja. Az ország legizgalmasabb független zenekaraival foglalkozó KERET februárban töltötte be hatodik életévét. Immár hagyományosan egy nagy bulival készülnek, idén május 18-án a teljes Dürer Kertben.

A korábbi években a Müsziben tartott telt házas KERET Szülinapok után a város egyik legnagyobb és legsokoldalúbb klubjába költözik a minifesztiválnak is beillő rendezvény, ami hatalmas szintlépés.

Ezúttal egyetlen este alatt négy színpadon, összesen húsz előadót láthat majd a közönség.

Ott lesz többek között a Szabó Benedek és a Galaxisok, a Gustave Tiger és a Dope Calypso, valamint a Csaknekedkislány és a Slow Village is.

17192023 632452570212812 816021292196789016 O
A Keret Tavalyi Születésnapja A Müsziben / Fotó: Komróczki Dia

Fellépnek továbbá a KERET Kikeltető nevű tehetségkutatójának tavalyi felfedezettjei, az Analog Balaton, a TPSRPRT, a The Anahit a Fat & Cute és még sokan mások.

Fat & Cute / Kikeltető 2017 FULL

A Fat & Cute a Kikeltető második Toldis eseményén. http://facebook.com/kikelteto Kamera: – Komróczki Dia – Major Bálint – Benkő Ádám Hang: – Kovácsovics Dávi…

A zenei programok és az egész estés kertben hesszelés mellett lesz tombola fesztiválbelépőkért és bandaereklyékért, vásár zenekari mörccsel és fiatal tervezők portékáival, aztán a koncertek után buli hajnalig a kertben és a kisteremben.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. május 18., 18 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Elővételben 2. 500 HUF; helyszínen: 3. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból