Hallgatom Késik Lana Del Rey új albuma, a Violet és...

Késik Lana Del Rey új albuma, a Violet és a verseskötete is

Promóció

Lana Del Rey testvéréhez betörtek karácsony után, úgy tűnik, ez hátráltatja a munkát – írja a Dazed

Promóció
- Advertisement -

Január 4-én kellett volna megjelennie Del Rey új albumának, a Violetnek. A lemez különlegessége, hogy nem dalokból fog állni, hanem kizárólag beszélni fog rajta az énekesnő. Ám a tervezett megjelenés napján Del Rey egy rövid üzenetben tájékoztatta követőit a Twitteren, miszerint nagyjából egy hónapot csúszni fog a lemez.

Lana Del Rey / Fotó: Lana Del Rey

„Körülbelül kilencnapos hátrányban vagyunk mindennel” – céloz feltehetően a december végi, testvére, Chuck Grant ellen elkövetett betörésre. „De egy nagyon izgalmas projektről van szó, alig várom, hogy végre megjelenjen” – teszi hozzá a New York-i énekesnő.

Lana Del Rey elárulta, mikor jelenik meg az új albuma, a Norman fucking rockwell

A zenész bejelentette a már nagyon várt hatodik nagylemezének megjelenési idejét és tracklistáját. Már négy hónapja tudtuk, hogy érkezik, csak még azt nem, mikor és milyen dalok hallhatók rajta.

Grant kulcsszerepet játszik az énekesnő vizuális anyagaiban, néhány éve ugyanis ő irányítja a klipek és egyéb videós anyagok forgatását.

Promóció

Így teljesen érthető, hogy az őt ért kár nagyban hátráltatja a közös munkát. Grant minden korábbi művét, pótolhatatlan családi emlékekkel együtt elvitték.

Lana Del Rey – Doin’ Time (Official Video)

Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell – Out Now https://Lana.lnk.to/StoreVD Directed by Rich Lee Contains a clip of “Harem Silks From Bombay” Performed & Composed by Les Baxter, Published by Bax Music (ASCAP), master used courtesy of UME. Follow Lana Del Rey: http://www.instagram.com/lanadelrey http://www.facebook.com/lanadelrey http://www.twitter.com/lanadelrey http://lanadelrey.tumblr.com http://www.lanadelrey.com

Ugyanakkor az albummal egyszerre kiadni tervezett, régóta várt verseskötet megjelenése körül is voltak kétségek, már jóval a betörés előtt.

Lana Del Rey egy dollárért fogja árulni verseskötetét

Lana Del Rey az utóbbi napokban több verset is megosztott Instagram-oldalán. Majd kisvártatva bejelentette, nemsokára nyomtatásban is találkozhatunk a költeményeivel. A saját kiadású könyv várhatóan néhány hónap múlva jelenik majd meg a polcokon. Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve.

A Violet Bent Backwards Over the Grass című kötetre is még egy kicsit várniuk kell a rajongóknak, mert a kézi könyvkötés a tervezettnél egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3