Hallgatom Késik Lana Del Rey új albuma, a Violet és...

Késik Lana Del Rey új albuma, a Violet és a verseskötete is

Promóció

Lana Del Rey testvéréhez betörtek karácsony után, úgy tűnik, ez hátráltatja a munkát – írja a Dazed

Promóció

Január 4-én kellett volna megjelennie Del Rey új albumának, a Violetnek. A lemez különlegessége, hogy nem dalokból fog állni, hanem kizárólag beszélni fog rajta az énekesnő. Ám a tervezett megjelenés napján Del Rey egy rövid üzenetben tájékoztatta követőit a Twitteren, miszerint nagyjából egy hónapot csúszni fog a lemez.

Lana Del Rey / Fotó: Lana Del Rey

„Körülbelül kilencnapos hátrányban vagyunk mindennel” – céloz feltehetően a december végi, testvére, Chuck Grant ellen elkövetett betörésre. „De egy nagyon izgalmas projektről van szó, alig várom, hogy végre megjelenjen” – teszi hozzá a New York-i énekesnő.

Lana Del Rey elárulta, mikor jelenik meg az új albuma, a Norman fucking rockwell

A zenész bejelentette a már nagyon várt hatodik nagylemezének megjelenési idejét és tracklistáját. Már négy hónapja tudtuk, hogy érkezik, csak még azt nem, mikor és milyen dalok hallhatók rajta.

Grant kulcsszerepet játszik az énekesnő vizuális anyagaiban, néhány éve ugyanis ő irányítja a klipek és egyéb videós anyagok forgatását.

Promóció

Így teljesen érthető, hogy az őt ért kár nagyban hátráltatja a közös munkát. Grant minden korábbi művét, pótolhatatlan családi emlékekkel együtt elvitték.

Lana Del Rey – Doin’ Time (Official Video)

Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell – Out Now https://Lana.lnk.to/StoreVD Directed by Rich Lee Contains a clip of “Harem Silks From Bombay” Performed & Composed by Les Baxter, Published by Bax Music (ASCAP), master used courtesy of UME. Follow Lana Del Rey: http://www.instagram.com/lanadelrey http://www.facebook.com/lanadelrey http://www.twitter.com/lanadelrey http://lanadelrey.tumblr.com http://www.lanadelrey.com

Ugyanakkor az albummal egyszerre kiadni tervezett, régóta várt verseskötet megjelenése körül is voltak kétségek, már jóval a betörés előtt.

Lana Del Rey egy dollárért fogja árulni verseskötetét

Lana Del Rey az utóbbi napokban több verset is megosztott Instagram-oldalán. Majd kisvártatva bejelentette, nemsokára nyomtatásban is találkozhatunk a költeményeivel. A saját kiadású könyv várhatóan néhány hónap múlva jelenik majd meg a polcokon. Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve.

A Violet Bent Backwards Over the Grass című kötetre is még egy kicsit várniuk kell a rajongóknak, mert a kézi könyvkötés a tervezettnél egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe.

ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3