Kész a Sziget zenei programja, még hét új nevet hoztak nyilvánosságra

A Sziget eddigi történetének egyik legjobb zenei felhozatalához csatlakozott a minap. Ezzel a szervezők örömmel jelentik, hogy teljes a 2018-as Sziget zenei programja. 

Hét nevet hoztak nyilvánosságra a Sziget szervezői, ezzel teljes az idei év zenei programja. Az új nevek közt van az elektronikus zene egyik legnagyobb alakja, Bonobo, aki egy speciális live set-tel érkezik. Szintén jön az EDM producer, DJ, énekes dalszerző Flux Pavilion. Amszterdamból várjuk a Yellow Claw duót, zenéjükben elegyítve számos műfaj, mint például a hiphop, a dubstep vagy a big room house elemeit.

Sziget2018: ITT VANNAK AZ ELSŐ NEVEK, majd’ 40 név

Alighogy megírtuk, hogy a Sziget bezsebelt még egy díjat, máris olyan nevekkel árasztanak el minket, hogy csak nézünk! A legjobb zenei felhozataláért járó elismerést vehették át a Sziget vezetői. Kendrick Lamar mellett velünk csapatja az egyik legsikeresebb deep house/tropical house producer, Kygo, a folkosabb irányból az alteresebb rock felé forduló sztárzenekar, a Mumford & Sons.

A mostani bejelentésben ott van a belga művész Max Colombie, aki Oscar and the Wolf néven vált ismertté. Ki nem hagyná a veretést a kanadai énekes Mike Milosh R&B projektje, a Rhye sem. Afrancia DJ producer Michael Calfan, valamint az ausztrál producer Emoh Instead elektronikus zenei projektje, a What So Not. 

Ezzel tehát kikerekedett az idei Sziget programja, amiben idén olyan nevek is szerepelnek, mint Kendrick Lamar, az Arctic Monkeys, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Shawn Mendes vagy Dua Lipa.

A jegyvásárlással érdemes sietni, mert az 5 napos bérletek már elfogytak, vannak még 7 napos és 3 napos bérletek, utóbbiakat egymás után követő bármely három napra lehet váltani.

305690 Sziget Fesztival 2014 A Nyitas Elott
Mától A Sziget Részletes Programját Is Böngészhetjük

Az idén bevezetett jegytípus sikerét mutatja, hogy már csak korlátozott számban lehet kapni.

Sziget2018: Idén is olcsóbb lesz az ölelés, mint a csók – Love Revolution

A zenei mellett sportprogramok, kiállítások, workshopok, sétáló utcaszínházak, cirkuszi előadások, civil szervezetek sátrai bővítik a kínálatot a Sziget lakói számára, mégpedig a 7 napos fesztivál minden percében. Ez eddig nem újdonság, a 26. Sziget Fesztivál viszont nem csak programokban bővelkedik, hanem a korábbi éveket is felülmúló üzenetekben és az azokat támogató reformokban.

A péntek-szombat-vasárnapra szóló 3napos jegy már szintén elfogyott. Mindemellett természetesen vannak napijegyek. Jó hír, hogy június 4-ig még kedvezményes áron szerezhetjük be a belépőnket. A részletes program a www.sziget.hu oldalon elérhető.  

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból