A soklóerős, drága autókat általában a férfinemmel szokták kapcsolatba hozni, de az alábbi videót nézve ismét meggyőződhetünk róla, hogy egy ilyen luxusjárgányt nemcsak a nők, hanem az idősebb generáció is szívesen kipróbálna! Ennek a két Los Angeles-i nagymamának meg is adatott a lehetőség, hogy egy csodás Lamborghinit vezethessen, az örömükben pedig megéri osztozni.

Már több mint öt évtizede annak, hogy a Lamborghini a gazdagság és a státusz jelképe. Nincs ember ezen a világon, aki ne vágyna legalább egyszer az életben arra, hogy behuppanjon egy ilyen meseautó bőrülésébe, vagy ne adj’isten a volánja mögé – írta a musclecarszone.

Ez a két nagymama kifogta az aranyhalat: megkapta egy csodás fekete Lamborghini kulcsát, mi pedig mi mást tehetnénk, mint velük együtt átélni a luxusverda vezetésének élményét.

Peggy és Audrey egy 220 ezer dolláros autóval száguldozhat Los Angeles utcáin – már ha ki tud tolatni a parkolóból. A két idős hölgynek ugyanis időbe telik, míg ráérez a gépjármű fortélyaira, de amikor minden sínre kerül, már csak a járókelők meglepetett tekintetében kell fürdőzniük.

Egy ilyen lehetőség nem mindennap pottyan az ember ölébe, a két életvidám nagymama azonban teljes vállszélességgel vállalta a kihívást, és nagyon jól tette!

Peggy És Audrey A Két Nagyi Akik Lamborghinivel Mentek Bevásárolni
/ Fotó: Részletek A Videóból, A Donut Media Hivatalos Youtube-Oldaláról.

Peggy és Audrey remekül szórakozik a saját tapasztalatlanságán. A kapcsolókar megtalálása is igazi kihívás volt számukra, nem beszélve arról, hogy a felszereltségéből adódóan mindketten egyetértettek, ez a kocsi jóval okosabb náluk.

A bevásárlókörút végén a csomagtartó felnyitása is gondot okozott a számukra, de összességében nézve remekül boldogultak! Erre a napra egy életre emlékezni fognak, és mi tagadás, nekünk is feledhetetlen perceket ajándékoztak!

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet