Diana hercegnő majdnem szerepet vállalt a Több mint testőr folytatásában Kevin Costner oldalán, írta a The Wrap.

Hirdetés

Costner egy interjúban tárta a nyilvánosság elé, hogy Diana hercegnő a neki írt szerep eljátszását fontolgatta az 1997-es korai halála előtt.

Kevin Costner egy interjúban mesélt a tervezett Több mint testőr folytatásról / Fotó: 7wallpapers

Nem sokkal a halálos kimenetelű autóbalesete előtt úgy volt, hogy Diana elfogadja a felkínált ajánlatot.

A stúdiónak tetszett az ötlet, hogy csináljunk egy Több mint testőr 2-t Diana hercegnővel, aki Whitney Houstonhoz hasonló húzónév. De senki nem tudhatta, mi fog történni egy év múlva

– mondta Kevin Costner.

A tárgyalásokat Sarah Ferguson York-i hercegnő segítette, aki Costner szerint támogatta az ötletet. A színész tisztelte Sarah hozzáállását, aki nagyon segítőkész volt és nem akart azzal visszaélni, hogy ő is hercegnő.

A Whitney Houstonról szóló dokumentumfilm sokkoló részleteket tár fel az énekesnő tragikus életéből

Macdonald otthonosan mozog a dokumentumfilmes műfajban ( Bob Marley: A szabadság útja) és a nagyjátékfilmek világában is (Az utolsó skót király ). Whitney-ről szóló dokujában azt a kérdést feszegeti, az énekesnő miért nem tudott megszabadulni függőségétől, és valaki, aki olyan sugárzóan boldognak és életvidámnak tűnt, hogy mehetett keresztül ennyi szenvedésen.

Kevin Costner alakította az 1992-es Több mint testőr drámában a titkos ügynökből lett testőrt, aki a Whitney Houston által alakított popsztárt védelmezte. Ez a szerep volt Houston színésznői debütálása is egyben. A Yellowstone című westernsorozat sztárja nem árult el részleteket a folytatással kapcsolatban.

Diane hercegnő tragikus balesetet szenvedett 1997-ben / Fotó: Town & Country Magazine

Costner felidézett egy a hercegnővel folytatott telefonbeszélgetést, aminek során Diana nagyon kedves volt és megkérdezte a színészt, hogy lesz-e a filmben közös csókjelenetük. Feszült volt ezzel kapcsolatban, hiszen az ő élete nagyon szabályozott. Costner bevallotta, hogy terveztek a filmben csókjelenetet is forgatni.

Hirdetés