Kevin Costner új filmje, a Let him go 3 nap alatt 444 millió forintot kaszált

A Tenet és az A nagyapa hadművelet és a Becsületes tolvaj is a sikerlista élére került nemrég, viszont jött Kevin Costner új krimije, a Let him go.

Sikerlista élén

Kevin Costner főszereplésével forgatott krimi, a Let Him Go végzett a bevételi sikerlista első helyén az észak-amerikai mozikban 1,47 millió dolláros (444 millió forint) becsült eredménnyel.

kevin costner film let him go
Kevin Costner és Diane Lane a Let him go című krimiben / Fotó: Focus Features

A Deadline szerint a csütörtök óta játszott film jegyárbevétele három nap után 4,3 millióra rúghat.

Robert De Nirót, Liam Neesont is legyőzte Costner

A portál összehasonlította a világjárvány-sújtotta mozis piacon elért szerény heti rekordot egy másik, 1999-es, szintén Kostner fémjelezte film, az Üzenet a palackban nyitó hétvégi eredményével, ami 18,8 millió dollár volt egy négynapos ünnepen.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A film a Focus Features produkciója, ugyanúgy, mint a nagyjából egy évvel ezelőtt bemutatott Downton Abbey, amelyik – ugyan mintegy ötszázzal több észak-amerikai moziban – 31 millió dolláros jegyárbevétellel nyitott.

Kapcsolódó cikk

Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Azon a piacon, ahol New York és Los Angeles filmszínházai és a második legnagyobb lánc, a Regal termeinek nagy része zárva van, a jegyárbevételi toplista második helyén a múlt heti győztest, a Come Play-t találjuk, a harmadik a Nagypapa hadművelet, a negyedik pedig a Becsületes tolvaj az iparági becslések alapján.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból