Bár pár napja felröppent a hír, Kevin Hart gondolkodik rajta, hogy mégis elvállalja az Oscar-gála házigazdájának szerepét. Azonban a komikus kijelentette, nem vezényeli le a díjátadót.

Hirdetés

Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet.

Kevin Hart fontolgatja, hogy mégis az Oscar-gála házigazdája lesz

Hiába közeledik az idei Oscar-gála, még mindig nincs meg az esemény házigazdája. Az eredeti jelölt, Kevin Hart lemondott a posztról, miután előkerültek a régi homofób tweetjei. A nyolc évvel ezelőtti tweetek okozta botrány hatására az Akadémia ultimátumot adott a komikusnak: bocsánatot kér vagy visszalép. Hart lemondott, de végül bocsánatot is kért.


A Good Morning Americában ismét feltették neki a kérdést, levezényeli-e az idei díjátadót. A válasza pedig az volt, hogy nem. Nehezen lehetne kiszámítani, az emberek hogyan reagálnának, ha elfogadná a szerepet, és amúgy sincs már elég idő felkészülni.

Bajban a 91. Oscar-gála? Meddig kell várnunk az új műsorvezető kilétére?

Vészesen közeledik a 91. Oscar-díjátadó, de az idei gálára valamiért rájár a rúd. A nagyszabású eseményre még nem sikerült megtalálni a megfelelő műsorvezetőt. Vajon meddig kell még várnunk? Február 24-ig már nincs sok idő, és addig mindenképpen kellene egy házigazda, aki felkonferálja 2019 díjazottjait.


A botránnyal kapcsolatban pedig azt mondta, „túl van rajta”, és befejezte. Kijelentette, hogy számtalanszor kért már bocsánatot, és nem hajlandó többet magyarázkodni.

Ha nem hallottad a bocsánatkérést, nem tudom, mit kerestél. Jó ember vagyok, szeretek szeretni, és ha te ezt nem látod, akkor az a te problémád

idézte a The Hollywood Reporter.

Hirdetés