Kevin Hart fontolgatja, hogy mégis az Oscar-gála házigazdája lesz

Ellen DeGeneres műsorában árulta el, felhívta az Akadémiát, hogy megkérdezze, nyitottak-e még Kevin Hart színészre mint házigazdára.

Hiába közeledik az idei Oscar-gála, még mindig nincs meg az esemény házigazdája. Az eredeti jelölt, Kevin Hart lemondott a posztról, miután előkerültek a régi homofób tweetjei. A nyolc évvel ezelőtti tweetek okozta botrány hatására az Akadémia ultimátumot adott a komikusnak: bocsánatot kér vagy visszalép. Hart lemondott, de végül bocsánatot is kért.

Az Oscar-házigazda melegellenes tweetjei problémát okozhatnak az Akadémiának

A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia problémával nézhet szembe, mivel az Oscar-gála idei házigazdájának twitter-profilja tele volt melegellenes posztokkal 2011 környékén. Mikor bejelentették a házigazda kilétét, a tweetek még láthatóak voltak. Azt követően, hogy az emberek beszélni kezdtek az ellentmondásról, eltávolították őket.


Ellen DeGeneres felhívta az Akadémiát, hogy mit szólnának hozzá, ha Hart mégis elvállalná a szerepet. A műsorvezető szerint az Akadémia továbbra is szeretné, ha Hart lenne a házigazda, és sajnálják, hogy így alakultak a dolgok.

Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda szerepről

Két nappal az Oscar-gála idei házigazdájának bejelentését követően az illető már le is mondott róla. Az amerikai színész és komikus 2011 környékén tucatnyi meleggyűlölő poszttal töltötte fel twitter oldalát. Sokan tartották méltatlannak az Akadémia választását, rengetegen fejezték ki a nem tetszésüket az ügy kapcsán.


Ezután Ellen Kevin Hart véleményét is megkérdezte műsorában. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Hart azt állította, még fontolgatja a döntést.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból