Egy volt CIA-ügynök a halálos ágyán sokkoló állítást tett a hírhedt 51-es körzetről, ahol állítólag egy földönkívüli űrhajót és egy élő űrlényt is látott.

Az állítólagos megfigyelések úgy történhettek, hogy az ügynök elmondása szerint a katonai és titkosszolgálati beosztása lehetővé tette számára a hozzáférést. A Hows and Whys jelentése szerint 1957 és 1960 között a CIA-nál dolgozott, egy katonai bázison töltötte idejét az USA délkeleti részén, ahol tárgyi bizonyítékokat elemeztek, írja a DailyStar.

 Linda Moulton Howe újságíró 1998-ban 11 órányi hangfelvételen készített interjút a férfival, ahol a „Kewper ügynök” nevet viselte. Az interjút követően a CIA állítólag figyelmeztette, hogy többet ne beszéljen a nyilvánossággal. 2013-ban azonban attól tartva, hogy hamarosan meghal, kibújt a rejtekéből egy újabb beszélgetésre, ezúttal Richard Dolan űrlénykutatóval.

Azt állította, hogy bevitték az 51-es körzetbe, hogy megnézze az Egyesült Államok kormánya által állítólag talált tárgyakat – állítása szerint köztük volt egy repülő csészealj, amely „1947 júliusában zuhant le”. Azt is állította, hogy élő földönkívüliek voltak ott, és az S-4 létesítménybe.

A bőrtónusát tekintve nem tűnt emberinek, és alapvetően a formája és a mérete, és a fej mérete sem tűnt normálisnak az emberéhez képest.

“Például az agy egy kicsit nagyobb volt, az orr nagyon-nagyon kicsi, a fülek pedig olyanok, mint a lyukak, a száj pedig nagyon kicsi” – jellemezte a névtelenséget kérő volt CIA-ügynök.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet