Idén karácsonykor kicsit feldobhatjuk az otthonunkat sült csirke illatával anélkül, hogy robotolnánk a konyhában. Megérkezett a KFC csirke illatú tűzifa.

A DesignTaxi leírása alapján a váratlan ünnepi kiadású termék környezetbarát anyagokból készült. A készítő cég célja az volt, hogy szívmelengető, étvágygerjesztő hangulatot varázsoljon az otthonokba. Ha unnád a tipikus karácsonyi illatokat, megvan a megoldás.

Undorító eredményre jutottak a McDonald’s érintőképernyőjét tesztelő tudósok

Az önkiszolgáló rendszerek kényelmes megoldásnak tűnhetnek. Csökkentik a várakozási időt, gyorsabbá és kényelmesebbé tehetik a kiszolgálást. Tudósok vizsgálták, hogy a rendszer hogyan áll a tisztasággal. A kaliforniai gyorsétteremben egy vendég extra ketchupra vonatkozó kérését elutasították, erre elkezdte ütni és fojtogatni a menedzsert. A nő megragadta a dolgozó torkát és a berontott vele a dolgozói területre.


Andrea Zahumensky, a gyorséttermilánc amerikai marketing főnöke sajtóközleményben fejezte ki, hogy mindig büszkék voltak arra, hogy össze tudják hozni az embereket a vacsoraasztalhoz.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Idén télen mindent összehozunk a tűz köré az illatos tűzifákkal, amit szeretünk – család, barátok és sült csirke.[/perfectpullquote]

Ez nem az első alkalom, hogy a KFC illatokat csempészne a lakásba. A cég korábban a fűszereik által inspirált fürdősót dobott a piacra.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet