Samanthan Peer Khloe Karter néven forgatott pornófilmet, de a Thunderbolt Middle School kirúgta, miután kiderült, hogy az osztálytermében forgatott tartalmat.

Egy amerikai tanárnő, Samantha Peer erotikus tartalmait a diákok és a szülők találták meg az OnlyFans nevű oldalon, írja a DailyStar.

Azonnal kirúgták, akárcsak férjét, Dilliont, aki egy másik iskolában tanít a környéken, és szintén szerepelt a videókban.

A nő egy YouTube-videóban kért bocsánatot, amiben elárulta, azért kezdett el erotikus tartalmakat gyártani, mert családja nem jött ki a tanári bérekből. Azt is elárulta, hogy a videók hétvégén, tanítási időn kívül készültek, így kiskorú gyermek soha nem vett részt, vagy volt jelen a filmek forgatásakor.

Nagyon bánom, hogy az iskolai órák után az osztályteremben készítettem el a videót, de úgy éreztem, csapdába esett az anyagi helyzetem, és úgy éreztem, ez az egyetlen módja annak, hogy a családom túlélje

– vallotta be, majd hozzátette, “már most fizetem a következményeket azzal, hogy elvesztettem a tanári bizonyítványomat, valamint elvesztettem azt a munkát, amelyet a legjobban szerettem”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet