Kiderült, miért dülöngélt Juncker a NATO-csúcson – Donald Trump és Theresa May nem segítettek neki

Bejárta a világsajtót a felvétel, melyen az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker dülöngél a NATO-csúcs alatti fényképezkedés helyszínére menet. Sokan azt hitték, be van rúgva. Most kiderült, mi történt.

A német kormány segítő kezet nyújtott Junckernek az egészségével kapcsolatos találgatások közepette.

Németország “nagyon magas szintű bizalommal” viseltetik az EU Bizottság elnökével szemben, annak akkut hátfájása ellenére, mondta a német kormányszóvivő, Steffen Seibert pénteken.

Junckert bizonytalan mozgása miatt Hollandia és Portugália miniszterelnöke segítette le a színpadról, míg Donald Trump és Theresa May csak álltak és nézték. Vajon miért nem csodálkozunk ezen?

Jean-Claude Juncker stumbles and is helped by leaders at NATO gala

The European Commission President was attending a dinner at the NATO summit in Brussels attended by US President Donald Trump and a number of other world lea…

Juncker szóvivője pénteken azt nyilatkozta, a 63 éves elnök súlyos hátfájásban szenved (isiász), melyet görcsös rángások kísérnek. Egyben visszautasította a feltételezett alkoholizmusával kapcsolatos híreszteléseket.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Úgy vélem, több mint ízléstelen, hogy egyes sajtóorgánumok sértő címlapokat próbálnak meg gyártani Juncker elnök úr fájdalmának kihasználása révén. Véleményem szerint ez nem elegáns és nem fair.   [/perfectpullquote]

– tette hozzá Margaritis Schinas.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból