Kifigyelték, majd percek alatt kirabolták Rihanna házát

Otthonuktól távol lévő sztárokhoz törtek be a legesleggazdagabb környékeken. Kifigyelték, ki mikor lehet úton, és ha csöngetésre valóban nem reagált senki, már be is másztak. Percek alatt fosztották ki többek között Rihanna és Christina Milian otthonát is.

Négy embert fogtak el Los Angelesben a napokban betörések sorozata miatt. Egy közúti rutinellenőrzésnél akadtak lőfegyverre és feltehetően lopott holmikra egy autóban. A három utast, egy 18 és két 19 éves férfit, őrizetbe vették, majd egyikük 34 éves anyját is megtalálták. Azóta egy kivételével mindannyian előzetes letartóztatásban vannak.

Egyiküket végül nem találták bűnösnek, a többiek elleni vádakhoz pedig még további nyomozás szükséges.

Mindenesetre a rendőrség szerint újabb elfogások várhatók, mivel egy nagyobb betörői csoportot sejtenek a három letartóztatott mögött, akika nagyon tehetős hírességek otthonainak villámgyors kifosztására szakosodtak.

Rihanna fehérneműi is felvonulnak a New York Fashion Weeken – FOTÓK

Nemsokára vége a nyárnak, s jön az első őszi hónap. És ha szeptember, akkor ez a divat világában egyet jelent a New York Fashion Weekkel. Vaquera, Marc Jacobs, Raf Simons, Calvin Klein, Proenza Schouler és Rodarte modelljei teszik tiszteletüket a kifutón. Ehhez a díszes társasághoz csatlakozik Rihanna.

Az elmúlt hónapokban Rihannához, a már kevésbé aktív, de szintén zenész Christina Milianhez is betörtek. De áldozataik között voltak baseball- és amerikaifutball-játékosok is. A betörők módszere viszonylag egyszerű. A feltűnést úgy kerülték, hogy drága autót szereztek, amiben kigombolt ingekkel, gazdag helyinek tűnve járták a környéket, és próbálták kideríteni, ki nincsen otthon. Ebben segítségükre voltak a környékbeli (főleg Los Angeles-i) hírességek közösségi médiás felületei is, amik sokat elárulnak a tulajdonosuk hollétéről.

Rihanna Tel

Amikor valakiről úgy sejtették, hogy nincs otthon, átöltöztek, kapucnis pulóvert húztak, becsöngettek, és ha nem volt válasz, akkornéhány perc alatt behatoltak, és begyűjtötték a kisebb méretű, feltehetően sokat érő holmikat. 

Egy minden órás modell is felvonult Rihanna fehérnemű divatbemutatóján

Rihanna Savage x Fenty fehérnemű divatbemutatóján egy terhes modell, Slick Woods is a kifutóra lépett. Éveken át Marc Jacobs zárta a New York Fashion Weeket. Ez azonban szerda este megváltozott, amikor Rihanna bemutatta Savage x Fenty névre keresztelt márkája első divatshow-ját.

A rendőrség azóta lefoglalt 50 ezer dollárnyi készpénzt, fegyvereket és sok apróbb holmit is. Főleg pénztárcákat, kézitáskákat, órákat, ékszereket. A rendőrség az egyik letartóztatott otthonában további kiszemeltek címekkel ellátott részletes listáját is megtalálta. Közöttük volt Le Bron James, Viola Davis színésznő és Matt Damon is – írta a Billboard.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból