Úgy tűnik, visszafordíthatatlan Kim Kardashian és Kanye West válása. Történt ugyanis, hogy előbbi beadta a válókeresetet.

Hivatalossá vált

Kim Kardashian képviselője megerősített a TMZ által megszellőztetett hírt: elválik a világ egyik legismertebb házraspárja. Kardashian beadta a válópert. 

Kim Kardashian Kanye West Valnak Valas Oka
A Világ Egyik Legismertebb Házaspárja, Kim Kardashian És Kanye West Válik / Fotó: Getty Images

A szokás szerint jól értesült források azt állítják, a négy gyermeket nevelő pár viszonya jó, a válás békében és egyetértésben zajlik – írja a Variety.

Mi lesz a válás után?

A rapper Kanye West korábban Donald Trumpot támogatta, de aztán úgy döntött, az a legjobb, ha ő maga is elnökjelölt lesz. Mivel néhány határidőt elmulasztott, végül csak 12 államban lehetett rá szavazni. 57 ezer voksot gyűjtött be a 130 millióból. Az egyik éppen a sajátja volt, amit dokumentált is a Twitteren.

Az eredmény nem szegte kedvét, következő céljaként a 2024-es indulást jelölte meg. Néhány éve, 2018-ban Kardashian egy tényleges életfogytiglanra ítélt nő ügyén felháborodva vetette be magát a börtönök kérdésébe. Beiratkozott az egyetemre jogot tanulni, hogy jogászként küzdhessen tovább a börtönreformért. A valóság show-sztár néhány éve kiszabadította a 62 éves Alice Marie Johnsont, aki 20 évet töltött a rácsok mögött. 2019 májusban pedig ügyvédje segítségével segített a Miamiban élő Jeffreynek, aki 22 év után újra találkozhatott családjával.

A válást nehezítheti, hogy mindkét fél a saját jogán is milliárdos, és a két vagyon közti határok elég homályosak.

A Calabasasban található hatalmas családi házukat például több tízmillióból építették újjá, a telek tulajdonosa Kardashian, a házé pedig West. Az Instagramon igen népszerű Kardashian válóperes ügyvédje egyébként az a Laura Wasser, aki például Angelina Jolie-t is képviselte Brad Pitt ellenében.

Kanye West kevésbé viseli jól, mint Kim Kardashian

A People magazin úgy tudja, a bipoláris zavarban szenvedő rappert állandó szorongás gyötri házassága széthullása miatt. A 43 éves zenész egyik barátja mesélt a magazinnak. A nevét nem vállaló barát mindenesetre hozzátette, hogy valódi csoda lenne, ha a házasság megmenekülne, de a rapper „még hisz a csodákban”. A frázis nem véletlen: tavaly januárban arról vallott West, hogyan győzte le az alkoholizmusa feletti függőséget. Mint elmondta, Isten segített neki ebben.

Kapcsolódó cikk

És mi lehet az oka a válásnak? A hírek szerint az egyik indok az lehetett, hogy Kardashian megelégelte: West feleségeként és családszerető emberként olyan dolgokba kell beleállnia, amiket magától nem tenne.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet