De vajon mi állhat Kim Kardashian növekvő népszerűségének hátterében? Kanye West rapperrel való válása?

A világ egyik leghíresebb celebpárja, Kim Kardashian és Kanye West a válás küszöbén

Néhány hete árasztotta el a világ és haza sajtót Kim Kardashian valóság show-szereplő és Kanye West rapper válásáról szóló híre. 

Kim Kardashian Kanye West Valas Instagram
Kanye West És Kim Kardashian Még A Válás Előtt / Fotó: Getty Images

Ugyan a szóban forgó felek nem erősítették meg nyilvánosan a hírt, de a celeb házaspárhoz közelálló források nyilatkozataik ezt támasztják alá. Sőt, Kardashian egy korábbi reklámposztján már nem viselte jegygyűrűjét. A fotót azóta törölte.

Kim meggyőzte Kanye-t, hogy ideiglenesen költözzön Wyomingba, így egymástól távol, viszonylag diszkréten és nyugodt körülmények között intézhetik ügyvédeikkel a válási procedúrát. Ami biztos, hogy Kim döntése végleges

– nyilatkozta a Pagesix nevű portálnak a Kardashian családhoz közelálló, névtelen forrás.

200 millióra duzzadt a követőtábora Kardashiannak

Kardashian mindenesetre nem hagyott fel az Instagram-oldalának kezelésével. 

Kapcsolódó cikk

Az elmúlt napokban több, tőle megszokott fotót töltött fel a platformra, amelynek után még jobban megnőtt a népszerűsége. 

Sőt, a 200 milliós követőtábort mint mérföldkövet is elérte.

A 200 milliomodik követő után megköszönte a mérföldkövet ezzel a fotóval:

Ezzel a 7. legnépszerűbb híresség lett a felületen. Húgát, Kylie Jennert 208 millió követőjével még nem sikerült megelőznie, sem a 202 millió követővel rendelkező Selena Gomez énekest.

Azt nem tudni, a válás utáni hírek vagy a merész fotók okozták-e a hirtelen megnőtt népszerűséget. Csak feltételezhető, hogy Kanye Westtel való házassága riasztotta el azon felhasználókat Kardashian követésétől, akik nem kedvelték Westet. De lehet, csak a merészebb fotók hozták a konyhára.

Kapcsolódó cikk

Idén feltehetően többet keres Kardashian egyetlen poszttal, ha így folytatja a követőbázisának felduzzasztását. Két évvel ezelőtt, 2019 májusában a W magazine írta meg, hogy egyetlen egy Instagram-poszttal 1 millió dollárt (több mint 300 millió forintot) keres. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet