Kaliforniai rémálom: Kim Kardashian és Kanye West válása elkerülhetetlen

A celeb házaspár válása több forrás szerint megerősítve is elkerülhetetlen. Kim Kardashian már fel is bérelte a sztárügyvédként elhíresült Laura Wassert.

Jelenleg az egyezkedés fázisánál tartanak

A megszokott feltűnéstől eltérően a válás tényét idáig igyekeztek nem túl nagy dobra verni. A sajtó figyelmét felkeltette, hogy a 40 éves Kim Kardashian már jeggyűrűjét sem viseli, Kanye West pedig feleségétől, annak extravagáns összejöveteleikről híres családjától és négy közös gyermeküktől külön töltötte a karácsonyi ünnepeket 14 millió dolláros wyomingi luxusfarmján.

Kim meggyőzte Kanye-t, hogy ideiglenesen költözzön Wyomingba, így egymástól távol, viszonylag diszkréten és nyugodt körülmények között intézhetik ügyvédeikkel a válási procedúrát. Ami biztos, hogy Kim döntése végleges

nyilatkozta a Pagesix nevű portálnak a Kardashian családhoz közelálló, névtelen forrás. A lapnak megszólaló állítja, Kim Kardashian hosszú időn át állt támogatólag férje mellett annak mentális problémái jelentkezése után is, mostanra azonban úgy érzi, felnőtt a feladathoz, hogy külön utakon folytassa tovább.

Kanye West Kim Kardashian
/ Fotó: Dina Litovsky / Redux

A mintegy 900 millió dollára becsült vagyonnal rendelkező Kardashian komolyan veszi ügyvédi karrierje elindítására vonatkozó terveit, és elképzeléseibe nem tudja többé beilleszteni férje komolytalan megszólalásait, mint például az amerikai elnökválasztáson való indulási szándékát.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Kanye West oldaláról megközelítve egészen másként fest a történet. Egy másik forrás szerint West a házasságuk közel hét éve alatt mostanra irtózni kezdett a Kardashianok elviselhetetlen exhibicionizmusától, és szíve szerint minden, a családdal őt összekötő köteléket elvágna.

Megrendült a bizalom

Diszkrécióra való törekvés ide vagy oda, Kanye West már júliusban azt tweetelte, azóta a válást fontolgatja, amióta Kim és Meek Mill rapper egy Los Angeles-i szállodában találkoztak, hogy egy állítólagos börtönreformról ötleteljenek, szigorúan ügyvédi szempontok alapján. A találkozó West szerint egészen más indíttatásból jött létre.

A konfliktusok hátterében húzódhat továbbá, hogy anyósát, Kris Jennert West csak Kris Jong-Un néven emlegeti, aki megismerkedésük pillanatától fogva életük minden aspektusába beleavatkozik.

Kris Jenner 2020 októberében több mint 1 millió dollárért szervezett 40. születésnapi partit magának Tahitin, ahol West vonakodva, és csupán pár órára tette tiszteletét. A sajtóban csak Kimye-ként emlegetett Kim-Kanye páros közötti legvitatottabb pont a kaliforniai Calabasas városában álló, a fény és tisztaság oázisának kikiáltott luxusvillájuk lehet majd.

Kim Kardashian Kanye West Haza Luxusvilla Kalifornia
Shiro Tsujimura kerámia vázák a milliódorlláros villa konyhapultján / Fotó: Architectural Digest

A neves építészeti szaklapokban is méltatott 40 millió dollárért megvásárolt álomotthont a belga designer, Axel Vervoordt tervezte, és a hírek szerint 20 millió dollárt költöttek a felújítási munkálatokra. A telek, és a villa körüli földterületek Kim tulajdona, de magát a házat Kanye birtokolja.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A jelenlegi válás Kim Kardashian harmadik tönkrement házasságának végét jelenti. Laura Wasser már korábban is képviselte a valóságshow sztárt Kris Humphries-zal való vitái során. Wasser, aki olyan hírességeket képviselt már mint Angelina Jolie, Britney Spears és Johnny Depp, egyelőre nem nyilatkozott a válóper kapcsán. Kim és Kanye 2014-ben házasodtak össze, és négy gyermekük született: North (7), Saint (5), Chicago (3) és a 19 hónapos Psalm.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból