Kim Kardashian beperelte a divatcéget, amelyik folyton megjelölte a bejegyzéseiben

Kim Kardashian West tíz millió dollárt követel a Missguidedtól, mert a divatcég Instagram-posztjaiban kihasználja a celeb ismertségét.

A Missguided ismert arról, hogy hírességek ruhadarabjairól mintázott termékeket árul kedvezőbb áron. Kardashian azt állítja, a cég illegálisan használta a nevét, és ezért legalább tíz millió dolláros kártérítést vár.

Kim Kardashian Instagram-oldala tele van meztelen testekkel

Volt már példa arra, hogy Kim Kardashian Instagram-oldalán dollárlenyomatos szettet posztolt, de most meztelen női torzókkal lett tele a közösségi platformja. Úgy tűnik, hogy a saját illatszere, amit reklámoz, nem csak Kardashian testéből készült lenyomatok lesznek láthatók. Ugyan az Instagramon mostanában szeret a példás családanya pózában tetszelegni, de időnként olyan képeket posztol, hogy egy pillanatra mindenki lefagy a megdöbbenéstől.


A Missguided honlapján külön fület szenteltek Kardashian ruhái által inspirált termékeknek. A kereset szerint a cég engedély nélkül használja a híresség képeit, ezzel reklámozva a saját ruhadarabjait. A Kardashian név felhasználásával pedig félrevezetik a vásárlókat, azt a hatást keltve, hogy együtt dolgoznak.

Kim Kardashian Missguided
A Misguided honlapján külön fület szenteltek Kardashian ruhái által inspirált termékeknek. / Fotó: The Verge

A The Verge szerint a Missguided azt nyilatkozta, még nem értesültek semmilyen jogi intézkedésről. De bármilyen jogi lépés egyszerű „online viccelődés” miatt teljesen érdemtelen volna.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból