Kim Kardashian igazságosztónak áll a Spotify-on

Kim Kardashian jogi showműsora Lori Rothschild Ansaldi oknyomozó munkáját helyezi a középpontba.

Jogi pályát fontolgat Kardashian

Kim Kardashian West nem csak férjével, Kanye Westtel együtt jótékonykodik, hanem saját befolyását latba vetve börtönreformokért is küzd.

Kim Kardashian West igazságügyi showműsorának exkluzív megjelenése a Spotify streaming platformon lesz, írja a Harper’s Bazaar. A műsor társproducere Lori Rothschild Ansaldi lesz. A podcast műsor Ansaldi oknyomozó tevékenységét követi majd nyomon, többek között a Kevin Keith-ügyben. A fekete férfit 1994-ben ítéltek el ártatlanul, egy hármas emberölés ügyében. A férfit Ohioban halálra ítélték, de az akkori kormányzó, Ted Strickland felmentette az ítélet alól 2010-ben. Az ügyvédek ugyanis olyan bizonyítékokat tártak fel, amelyek megkérdőjelezték Keith bűnösségét.

kim kardashian podcast
Kim Kardashian a Spotify ügyvédjének áll / Fotó: Stefanie Keenan

A Skims divatmárka alapítója azt tervezi, hogy tovább folytatja a harcot az igazságügyi reformokért. A híresztelések szerint ennek érdekében már teljesítette is jogi tanulmányainak első évét. A sztár tervei szerint Kalifornia Államban teszi majd le a jogi vizsgát.

Gyermekei jövőjéért teszi

Kardashian West vált Cyntoia Brown ügyvédjévé is, akit fiatalon raboltak el szexrabszolgának. Életfogytiglani börtönre ítélték, miután megölte a 43 éves férfit, aki szexre kényszerítette őt 16 évesen. Tizenöt év raboskodás után Brown végül kegyelmet kapott. A sztár dokumentumfilmmel is igyekszik tenni a reformokért. Kardashian West idén áprilisban jelentette meg új dokumentumfilmjét is Kim Kardashian West: The Justice Project (Kim Kardashian West: Az igazság projektje) címmel. A nő korábban kifejtette, miért is foglalkoztatja őt annyira az igazságügyi rendszer átalakítása.

kim kardashian west
Kim Kardashian gyermekeivel / Fotó: Kim Kardashian hivatalos Instagram-oldala

„Négy fekete gyereket nevelgetek egy olyan társadalomban és rendszerben, amely diszkriminatívan viszonyul a fekete és a barna bőrű emberekhez.

Kim Kardashian Oscar utáni bulin viselt ruhája divattörténeti leckének se utolsó

Kim Kardashian Oscar utáni bulin viselt ruhája divattörténeti leckének se utolsó A múlt nem könnyen múlik el Az idei Oscar szettjeit végignézve feltűnő, hogy mennyire a vintage viszi a prímet. A Vogue ezt a gála legizgalmasabb trendjeként említette meg. Legyen szó Rooney Maráról vagy épp Margor Robbie-ról: mindketten korábbi, ám annál mutatósabb viseletekhez nyúltak vissza.

Mindent elkövetek azért, hogy megkönnyítsem az életüket. Én sem tudtam eleget a rendszerről, amíg nem kezdtem el mélyebbre ásni benne. Miután felfedeztem és megláttam mennyi problémával állunk szemben, már nem tudtam szó nélkül megállni” – magyarázta a sztár a People magazinnak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból