Követem Sztárok Kim Kardashian igazságosztónak áll a Spotify-on

Kim Kardashian igazságosztónak áll a Spotify-on

Promóció

Kim Kardashian jogi showműsora Lori Rothschild Ansaldi oknyomozó munkáját helyezi a középpontba.

Jogi pályát fontolgat Kardashian

Promóció
- Advertisement -

Kim Kardashian West nem csak férjével, Kanye Westtel együtt jótékonykodik, hanem saját befolyását latba vetve börtönreformokért is küzd.

Kim Kardashian West igazságügyi showműsorának exkluzív megjelenése a Spotify streaming platformon lesz, írja a Harper’s Bazaar. A műsor társproducere Lori Rothschild Ansaldi lesz. A podcast műsor Ansaldi oknyomozó tevékenységét követi majd nyomon, többek között a Kevin Keith-ügyben. A fekete férfit 1994-ben ítéltek el ártatlanul, egy hármas emberölés ügyében. A férfit Ohioban halálra ítélték, de az akkori kormányzó, Ted Strickland felmentette az ítélet alól 2010-ben. Az ügyvédek ugyanis olyan bizonyítékokat tártak fel, amelyek megkérdőjelezték Keith bűnösségét.

Kim Kardashian a Spotify ügyvédjének áll / Fotó: Stefanie Keenan

A Skims divatmárka alapítója azt tervezi, hogy tovább folytatja a harcot az igazságügyi reformokért. A híresztelések szerint ennek érdekében már teljesítette is jogi tanulmányainak első évét. A sztár tervei szerint Kalifornia Államban teszi majd le a jogi vizsgát.

Gyermekei jövőjéért teszi

Kardashian West vált Cyntoia Brown ügyvédjévé is, akit fiatalon raboltak el szexrabszolgának. Életfogytiglani börtönre ítélték, miután megölte a 43 éves férfit, aki szexre kényszerítette őt 16 évesen. Tizenöt év raboskodás után Brown végül kegyelmet kapott. A sztár dokumentumfilmmel is igyekszik tenni a reformokért. Kardashian West idén áprilisban jelentette meg új dokumentumfilmjét is Kim Kardashian West: The Justice Project (Kim Kardashian West: Az igazság projektje) címmel. A nő korábban kifejtette, miért is foglalkoztatja őt annyira az igazságügyi rendszer átalakítása.

Kim Kardashian gyermekeivel / Fotó: Kim Kardashian hivatalos Instagram-oldala

„Négy fekete gyereket nevelgetek egy olyan társadalomban és rendszerben, amely diszkriminatívan viszonyul a fekete és a barna bőrű emberekhez.

Kim Kardashian Oscar utáni bulin viselt ruhája divattörténeti leckének se utolsó

Kim Kardashian Oscar utáni bulin viselt ruhája divattörténeti leckének se utolsó A múlt nem könnyen múlik el Az idei Oscar szettjeit végignézve feltűnő, hogy mennyire a vintage viszi a prímet. A Vogue ezt a gála legizgalmasabb trendjeként említette meg. Legyen szó Rooney Maráról vagy épp Margor Robbie-ról: mindketten korábbi, ám annál mutatósabb viseletekhez nyúltak vissza.

Mindent elkövetek azért, hogy megkönnyítsem az életüket. Én sem tudtam eleget a rendszerről, amíg nem kezdtem el mélyebbre ásni benne. Miután felfedeztem és megláttam mennyi problémával állunk szemben, már nem tudtam szó nélkül megállni” – magyarázta a sztár a People magazinnak.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3