Videó 18+: Tizenöt életbe került, hogy egy utas nem akart visszabuszozni egy megállót

Egy kínai nő mobiltelefonjával ütötte a buszsofőrt, miközben éppen a Jangce folyót átszelő hídon haladtak át 51 km/h-s sebességgel.

A 48 éves Liuból az váltotta ki a mérhetetlen haragot, hogy a sofőr, – akire Ranként hivatkozik a helyi sajtó – október 28-án elfelejtett megállni ott, ahol az utas le szeretett volna szállni.

A busz biztonsági kamerájának felkavaró felvételeit most osztotta meg a csungkingi rendőrség a nyilvánossággal. A felvételek nem csupán a tizenöt halálos áldozattal járó baleset előzményeit mutatják meg, hanem azt is, ahogyan a busz lezuhan a mélybe, mert a sofőr az ütések miatt elvesztette az iránytást.

Eddig tizenhárom holttestet húztak ki a folyóból, két ember maradványait még keresik. A rendőrség kizártnak tartja, hogy bárki is túlélhette a szörnyű zuhanást.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Borzasztóan fájdalmas lecke ez mindenki számára. Mindkettejük magatartása elfogadhatatlan, mely súlyosan veszélyeztette a buszon utazók életét[/perfectpullquote]

– mondta a rendőrség szóvivője, írja a The Daily Mail.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból