Újabb klip érkezett King Krule Man Alive! című albumához

King Krule új lemeze Man Alive! címmel jelenik meg, az Alone, Omen 3 számhoz pedig már videóklipet is készített.

A Hey World! című filmben debütált

A meglepő vizuális megoldásokat is tartalmazó videóklipet a londoni Jocelyn Anquetil rendezte.

king krule scaled
/ Fotó:Reuben Bastienne-Lewis

A felvételek rögzítése Krule közreműködésével, többek között egy folyóparton és egy tükörszobában történtek, írja a Dazed.

King Krule – Alone, Omen 3

Alone, Omen 3 is out now on XL Recordings/Matador Records. Taken from the album, Man Alive! Out 21st February. Pre-save/pre-order here: https://kingkrule.ffm…

Az Alone, Omen 3 című szám tavaly már hallható volt, a Hey World! című, 15 perces rövidfilmben is, amelyet a zenész partnerével, Charlotte Patmore-ral közösen készített.

Február végén jelenik meg az új album!

A hamarosan megjelenő lemez kapcsán nem ez az első zenei videó. Már a Don’t let the dragon című dalhoz is készített videóklipet Krule.

Megjelent King Krule új albuma, a Man Alive!, amihez kijött a klip is

Megjelent King Krule új albuma, a Man Alive!, amihez kijött a klip is Február 21-én jelent meg King Krule harmadik stúdióalbuma, a Man Alive!, írja a Dazeddigital . Krule már készített is videóklipet a (Don’t let the dragon) Draag on dalhoz. A lemez sokkal rövidebb, mint a 2017-es The Ooz, mindössze 14 dalt tartalmaz, és alig 40 perc hosszúságú.

A Man Alive! stúdióalbum február 21-én jelenik meg, amelyet egy amerikai és egy európai turné is követ.

Krule egyébként 3 éve adta ki előző, egyben első albumát. Az az esztendő nem csak emiatt volt az ő éve, hiszen piacra dobta a kapszulakollekcióját, amit saját maga díszített.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból