A Kingsman előzményfilmjének bemutatóját 2021-re halasztották a járvány miatt

A Disney a koronavírus-járvány miatt a jövő évre tette át a Kingsman előzményfilmjének premierjét.

Több nagyszabású produkció premierje csúszik

A koronavírus-járvány miatt rengeteg hollywoodi film bemutatóját és forgatását halasztották el, nem kivétel ezalól a Kingsman folytatása sem.

A népszerű kém-franchise, a Kingsman: A titkos szolgálat előzményfilmje, a King’s Man: A kezdetek mégsem kerül idén szeptemberben a mozikba, ahogyan azt eredetileg tervezték az alkotók. A rajongóknak öt hónapot kell várni a sorozat új epizódjára, hiszen csak 2021. február 21-én mutatják be, írja a Variety.

kingsman kezdetek
King’s man: A kezdetek / Fotó:The 20th Century

Nem ez az egyetlen nagyszabású mozifilm, aminek a bemutatóját a Disney a jövő évre csúsztatta át. Az új mutánsok és a The Personal History of David Copperfield is hasonló sorsra jutott. Nem meglepő módon az átütemezett premiereknek elsősorban a világjárvány az oka.

Máltán forgatják Jurassic World folytatását, de a koronavírus közbeszólt

A koronavírus-járvány több hollywoodi produkció forgatási ütemtervét írta át. A Mission: Impossible 7 -t már újrakezdték, de el kellett halasztani többek között a és a Jóbarátok különkiadásának felvételeit is. A Universal stúdió úgy döntött, átütemezi az eredeti film szereplőit is felvonultató Jurassic World: Világuralom munkálatait Máltán, miután a szigetországban újra fellángolt a koronavírus-járvány, írja a .

A koronavírus terjedése napról-napra változik, ezért a stúdió a filmjeinek bemutatóit is igyekszik ennek megfelelően átütemezni.

Az előző részeket rendező Matthew Vaughn visszatér

King’s Man: A kezdetek premierjét már több alkalommal halasztották el. Alapvetően 2019 novemberében debütált volna a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az Aranykör előzményfilmjeként beharangozott alkotás. A két film egyébként világszinten több mint 800 millió dollárt hozott a stúdiónak, így a folytatás borítékolható volt. A King’s Man: A kezdetek rendezését az előző két filmet is készítő, Matthew Vaughn vállalta.

King’s Man: A kezdetek – magyar előzetes #2

Megérkezett a #KingsMan #AKezdetek második szinkronizált előzetese. Hazai bemutató: 2020. február 13. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: https://hu.ign.co…

Az előzményfilm az 1900-as évek elején játszódik. A filmben a történelemből ismert diktátorok és bűnűzőzsenik terveznek egy milliók életét fenyegető háborút. A King’s Man: A kezdetek olyan sztárokat vonultat fel, mint  Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Gemma Arterton és Daniel Brühl.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból