Nézem Film A Kingsman előzményfilmjének bemutatóját 2021-re halasztották a járvány miatt

A Kingsman előzményfilmjének bemutatóját 2021-re halasztották a járvány miatt

Promóció

A Disney a koronavírus-járvány miatt a jövő évre tette át a Kingsman előzményfilmjének premierjét.

Több nagyszabású produkció premierje csúszik

Promóció
- Advertisement -

A koronavírus-járvány miatt rengeteg hollywoodi film bemutatóját és forgatását halasztották el, nem kivétel ezalól a Kingsman folytatása sem.

A népszerű kém-franchise, a Kingsman: A titkos szolgálat előzményfilmje, a King’s Man: A kezdetek mégsem kerül idén szeptemberben a mozikba, ahogyan azt eredetileg tervezték az alkotók. A rajongóknak öt hónapot kell várni a sorozat új epizódjára, hiszen csak 2021. február 21-én mutatják be, írja a Variety.

King’s man: A kezdetek / Fotó:The 20th Century

Nem ez az egyetlen nagyszabású mozifilm, aminek a bemutatóját a Disney a jövő évre csúsztatta át. Az új mutánsok és a The Personal History of David Copperfield is hasonló sorsra jutott. Nem meglepő módon az átütemezett premiereknek elsősorban a világjárvány az oka.

Máltán forgatják Jurassic World folytatását, de a koronavírus közbeszólt

A koronavírus-járvány több hollywoodi produkció forgatási ütemtervét írta át. A Mission: Impossible 7 -t már újrakezdték, de el kellett halasztani többek között a és a Jóbarátok különkiadásának felvételeit is. A Universal stúdió úgy döntött, átütemezi az eredeti film szereplőit is felvonultató Jurassic World: Világuralom munkálatait Máltán, miután a szigetországban újra fellángolt a koronavírus-járvány, írja a .

A koronavírus terjedése napról-napra változik, ezért a stúdió a filmjeinek bemutatóit is igyekszik ennek megfelelően átütemezni.

Az előző részeket rendező Matthew Vaughn visszatér

King’s Man: A kezdetek premierjét már több alkalommal halasztották el. Alapvetően 2019 novemberében debütált volna a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az Aranykör előzményfilmjeként beharangozott alkotás. A két film egyébként világszinten több mint 800 millió dollárt hozott a stúdiónak, így a folytatás borítékolható volt. A King’s Man: A kezdetek rendezését az előző két filmet is készítő, Matthew Vaughn vállalta.

King’s Man: A kezdetek – magyar előzetes #2

Megérkezett a #KingsMan #AKezdetek második szinkronizált előzetese. Hazai bemutató: 2020. február 13. #IGNHungary a világhálón: * Weboldal: https://hu.ign.co…

Az előzményfilm az 1900-as évek elején játszódik. A filmben a történelemből ismert diktátorok és bűnűzőzsenik terveznek egy milliók életét fenyegető háborút. A King’s Man: A kezdetek olyan sztárokat vonultat fel, mint  Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Gemma Arterton és Daniel Brühl.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3