Király Viktor és felesége, Virág Anita házassága válságba került, és a műsorvezető legújabb posztja arra enged következtetni, hogy a kapcsolat nem alakul jól.

Király Viktor maga erősítette meg, hogy feleségével válságba került a kapcsolatuk, de dolgoznak azon, hogy megmentsék a házasságot. Virág Anita most korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztott meg néhány sort, ami további kontextus nélkül arról árulkodik, hogy továbbra sem sikerült megoldani a problémáikat, írja168.

“Takarítsd ki az életedből mindazt, ami káros, visszahúz, leural, meggyötör. Fontos, hogy a helyére kerüljenek a dolgok, tudod, mint a rendrakásnál. Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben… Mi az, ami kell… és mi az, ami feleslegessé vált” – kezdte gondolatait.

Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz), és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy »hátha mégis«...

“Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek, akár látod, akár nem.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet