A királyi családot jól ismerő forrás szerint a rövid, odavetett üzenet azt jelenti, hogy Vilmos és Harry kapcsolata méginkább elmérgesedett.

„Happy Birthday Prince Harry!”

Boldog születésnapot, Harry herceg! – mindössze ennyi volt az a szűkszavú üzenet egy léggömb-emoji mellett, amivel Vilmos herceg és felesége, Katalin köszöntötték a Twitteren Harry-t, aki szeptember 15-én ünnepelte 37. születésnapját, írja a The Sun.

Harry Herceg Szuletesnap Koszonto Feszultseg

Vilmos és Katalin szűkszavú üdvözlete is bizonyítja, hogy a két testvér kapcsolata még mindig feszült. Mintha tudomást sem vettek volna Sussex hercegének 37. születésnapjáról. Ez az üzenet a legkevesebb, amit küldhetett a pár Harry-nek, aki házasságkötése és gyermekei születése előtt még úgy tűnt, kikezdhetetlen triót alkot bátyjával és sógornőjével. Az idei születésnapi köszöntő szövege pontosan tükrözi, mennyire megromlott a viszony a két testvér és családjaik között az elmúlt egy évben” – nyilatkozta Duncan Larcombe, aki több mint tíz éven át tudósította a bulvárlapot a Buckingham palotában zajló eseményekről, és alaposan ismeri a királyi család tagjai közötti viszonyokat.

Zártkörű születésnapi ünnepség

Ám az elmúlt hónapok feszültségei és botrányai ellenére a királyi család többi tagja – II. Erzsébet királynő és Károly herceg – egy-egy Harry-t ábrázoló fénykép mellett köszöntötték közösségi oldalukon az ünnepeltet. A lap úgy tudja, Harry herceg Amerikában, zárt körben tartotta születésnapi buliját.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet