A királyi családot jól ismerő forrás szerint a rövid, odavetett üzenet azt jelenti, hogy Vilmos és Harry kapcsolata méginkább elmérgesedett.

„Happy Birthday Prince Harry!”

Boldog születésnapot, Harry herceg! – mindössze ennyi volt az a szűkszavú üzenet egy léggömb-emoji mellett, amivel Vilmos herceg és felesége, Katalin köszöntötték a Twitteren Harry-t, aki szeptember 15-én ünnepelte 37. születésnapját, írja a The Sun.

Harry Herceg Szuletesnap Koszonto Feszultseg

Vilmos és Katalin szűkszavú üdvözlete is bizonyítja, hogy a két testvér kapcsolata még mindig feszült. Mintha tudomást sem vettek volna Sussex hercegének 37. születésnapjáról. Ez az üzenet a legkevesebb, amit küldhetett a pár Harry-nek, aki házasságkötése és gyermekei születése előtt még úgy tűnt, kikezdhetetlen triót alkot bátyjával és sógornőjével. Az idei születésnapi köszöntő szövege pontosan tükrözi, mennyire megromlott a viszony a két testvér és családjaik között az elmúlt egy évben” – nyilatkozta Duncan Larcombe, aki több mint tíz éven át tudósította a bulvárlapot a Buckingham palotában zajló eseményekről, és alaposan ismeri a királyi család tagjai közötti viszonyokat.

Zártkörű születésnapi ünnepség

Ám az elmúlt hónapok feszültségei és botrányai ellenére a királyi család többi tagja – II. Erzsébet királynő és Károly herceg – egy-egy Harry-t ábrázoló fénykép mellett köszöntötték közösségi oldalukon az ünnepeltet. A lap úgy tudja, Harry herceg Amerikában, zárt körben tartotta születésnapi buliját.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.