Nézem Fotó A nap fotója: Ritka fotón látható a 102 éves...

A nap fotója: Ritka fotón látható a 102 éves Kirk Douglas és felesége

Promóció

A már 102 éves Kirk Douglas és 100 éves felesége, Anna Douglas friss fotón látható Hugh Jackman színésznek köszönhetően.

Promóció
- Advertisement -

Az ausztrál színész, Kirk Douglas és felesége, Anna Douglas Hollywood legidősebb párja. Hugh Jackman színésznek köszönhetően friss fotón is látható a házaspár, írja a Femina.

Kirk Douglas, Catherine Zetas-Jones és Michael Douglas / Fotó: BBC

Az utóbbi időben nagyon ritkán látni a sztárpárt, ami a korukból adódóan érthető is. A színész utoljára a 2018-as Golden Globe-gálán tűnt fel, ahová menye, Catherine Zeta-Jones kísérte. Azóta már csak az olyan nagy, családi eseményeken készül róluk fotó, mint a születésnapok, esküvők vagy születések.

Deb and I had the honor of reading “Kirk & Anne: Letters of love, laughter and a lifetime in Hollywood”. It was absolutely thrilling for them to be there!

418.3k Likes, 1,554 Comments – Hugh Jackman (@thehughjackman) on Instagram: “Deb and I had the honor of reading “Kirk & Anne: Letters of love, laughter and a lifetime in…”

A kép apropója, hogy Hugh Jackman és felesége, Deborra Lee Furness olvasott fel részleteket a Douglas házaspár szerelmesleveleiből, a tiszteletükre tartott Kirk&Anne: Szerelmes levelek, nevetések és egy egész élet Hollywodban nevű rendezvényen.

Kirk Douglas és Anne Douglas 65 éve házasok, Hugh Jackman és Deborra Lee Furness pedig 26 éve kötötték össze életüket, így valamennyire hitelesen tudták tolmácsolni a legendás házaspár élethosszig tartó (olykor botlásokkal tarkított) szerelmének vallomásait.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3