A már 102 éves Kirk Douglas és 100 éves felesége, Anna Douglas friss fotón látható Hugh Jackman színésznek köszönhetően.

Az ausztrál színész, Kirk Douglas és felesége, Anna Douglas Hollywood legidősebb párja. Hugh Jackman színésznek köszönhetően friss fotón is látható a házaspár, írja a Femina.

Kirk Douglas Michael Douglas
Kirk Douglas, Catherine Zetas-Jones És Michael Douglas / Fotó: Bbc

Az utóbbi időben nagyon ritkán látni a sztárpárt, ami a korukból adódóan érthető is. A színész utoljára a 2018-as Golden Globe-gálán tűnt fel, ahová menye, Catherine Zeta-Jones kísérte. Azóta már csak az olyan nagy, családi eseményeken készül róluk fotó, mint a születésnapok, esküvők vagy születések.

Deb and I had the honor of reading “Kirk & Anne: Letters of love, laughter and a lifetime in Hollywood”. It was absolutely thrilling for them to be there!

No Description

A kép apropója, hogy Hugh Jackman és felesége, Deborra Lee Furness olvasott fel részleteket a Douglas házaspár szerelmesleveleiből, a tiszteletükre tartott Kirk&Anne: Szerelmes levelek, nevetések és egy egész élet Hollywodban nevű rendezvényen.

Kirk Douglas és Anne Douglas 65 éve házasok, Hugh Jackman és Deborra Lee Furness pedig 26 éve kötötték össze életüket, így valamennyire hitelesen tudták tolmácsolni a legendás házaspár élethosszig tartó (olykor botlásokkal tarkított) szerelmének vallomásait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk