Natalie Wood húga a könyvében írt arról, mi is történt 1955 nyarán Kirk Douglas és nővére között.

A színésznő karrierjének megóvása érdekében nem beszéltek az esetről

Korábban is terjengtek pletykák arról, hogy vajon mi lehetett Kirk Douglas és Natalie Wood között most azonban Wood húgának közeljövőben megjelenő memoárjából kiderült, hogy 1955-ben az akkor 17 éves színésznőt a Spartacus színésze szexuálisan zaklatta.

A könyvből kiderül, hogy Natalie Wood és Douglas találkozását a lány anyja szervezte annak reményében, hogy az akkor 30-as évei végén járó színész segíthet Wood karrierjének továbbépítésében. Lana Wood azt írta, hogy a hírhedt Los Angeles-i hotelben, a Chateau Marmont-ban találkoztak.

Hosszú időnek tűnt, míg Natalie visszatért az autónkhoz, arra ébredtem, hogy becsapta az ajtót. Szörnyen nézett ki. Nagyon zilált volt, és nagyon zaklatott, és anyával kapkodva suttogni kezdtek egymásnak. Nem igazán hallottam őket, vagy nem értettem, hogy mit mondanak. Nyilvánvalóan valami rossz történt a nővéremmel, de bármi is volt az, én túl fiatal voltam ahhoz, hogy elmondják nekem

– idézte vissza az ominózus nyári estét Lana Wood.

Natalie Wood Kirk Douglasről: "Bevitt a lakosztályba és bántott engem"

Erről azonban soha nem beszélt a család, mert tartottak tőle, ha megvádolják Douglast, a lány filmes karrierje befellegzett, írja a BBC.

Kapcsolódó cikk

Évekkel később hozta merültek fel újra az estén történtek. Natalie Wood azt mondta húgának:

Bevitt a lakosztályába és bántott engem, Lana.

Kirk Douglas halála után a Twitteren megjelentek újabb pletykák az erőszakkal kapcsolatban, ekkor fia, Michael Douglas arra kérte az embereket, hagyják békében nyugodni apját.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet