Egy arra járó futár látta az esetet, aki visszaszerezte a 83 éves nő táskáját a tolvajtól.

Három idősebb nőt is ki akart rabolni

Az RTL Klub Híradója számolt be arról egy győri esetről, amikor egy 20 éves fiatal november 26-án, a déli órákban három idősebb hölgyet is ki akart rabolni. Mogyorósi Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Híradónak elmondta, először egy 47 éves nőt nekilökött egy parkoló autónak, majd nyakát fogva pénzt követelt tőle. Azonban a környéken tartózkodó észlelte a nő segélykiáltását, így a rabló elmenekült. 

Nem ment messzire az újabb áldozatáért. A férfi ezúttal egy 54 éves nőt akart kirabolni, ám az szintén segítségért kiáltott, így újra megfutamodott a tolvaj. A harmadik áldozatát egy szintén közeli parkban támadta meg. A 83 éves nőt már fizikailag is bántotta: többször fellökte és meg is rugdosta. Végül az ő értékeivel elmenekült.

Bosszút akart állni a világon a tolvaj

Az Híradó megjegyezte, hogy hiába menekült el a 20 éves férfi a harmadik áldozatának értékeivel, pechére egy arra járó futár látta a rablást, aki utánaeredt. Végül utolérte és vissza is szerezte az elkobzott táskát. 

A férfi ugyan elmenekült a futártól, ám a személyleírásának köszönhetően már másnap kora délután elfogta a rendőrség.

A rendőröknek azt mondta, azért próbált három nőt is kirabolni, mert nemrég kirúgták a munkahelyéről, és így akart bosszút állni a világon.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rablás vádja miatt eljárást indított a férfi ellen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.