A karantén után turnéra indul a Kiscsillag a Tompa kések új albumával

Nyolcállomásos országos turnéra indul a Kiscsillag, hogy pótolják a Tompa kések című lemez tavasszal elmaradt bemutatóit.

Két klipet is készítettek a karantén alatt

A zenekar tavasszal jelentette meg hatodik stúdióanyagát, ám a járványhelyzet miatt mind a budapesti lemezbemutatót, mind az országos koncertkörutat el kellett halasztani. A banda a karanténidőszakban két klipet készített.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hazudnék, ha azt mondanám, hogy szövegvilágát tekintve ez a lemez a lírai énem sikítása. Saját életem nem adna okot arra, hogy így lássam a dolgokat magam körül, ettől függetlenül soha nem voltam az a típus, aki nagyon optimista saját vagy mások életét tekintve[/perfectpullquote]

mondta az énekes-dalszerző a Tompa kések új albumról.

kiscsillag tompa kesek uj album 2020 lovasi andras
Kiscsillag zenekar

“Az album tele van olyan dalokkal, amelyek a termekbe, klubokba valók, igazi koncertdalok. A tavaszra is nagy lelkesedéssel készültünk, de a várakozás ezt még inkább fokozta, úgyhogy eldöntöttük: ahogy lehet, indulunk. Jó lesz végre újra azt csinálni, amit a legjobban szeretünk” – tette hozzá Lovasi András.

Nyolc városban

Lovasi és társai nyolc városba viszik el az új számokat és a régebbi Kiscsillag-kedvenceket. A zenekar június 26-án a tatabányai Roxxy-ban, 27-én a szombathelyi Végállomáson, július 3-án a gödöllői Trafóban, 4-én a dunabogdányi Kultúrparton, 10-én az esztergomi Sportalshow-n szabadtéren, 11-én a győri Dinamóban, 24-én a büki MSK Atriumban, 25-én pedig a miskolci Helynekemben ad koncertet.

Kiscsillag: Nem szégyellem // karanténklip

Kiscsillag – Tompa kések (2020) CD-n és vinylen: https://lovasiandras.hu/tompakesek/ Facebook: https://www.facebook.com/kiscsillag/ Instagram: https://www.in…

Az idén 15 éves Kiscsillag a 15. születésnapi koncertet október 1-jére a Budapest Parkba tervezi.

A 2005 óta létező Kiscsillag korábbi stúdiólemezei: Greatest Hits Vol. 1 (2006), Örökre szívembe zártalak (2009), Néniket a bácsiknak! (2011), Szeles (2014), Semmi konferencia (2017).


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból