Egy dél-kaliforniai kísértetház vendége annyira megijedt a színésztől, hogy lelőtte egy pisztollyal, amit kelléknek hitt.

Április 16-án egy baráti társaság a dél-karolinai Myrtle Beach-hez látogatott el. Bementek egy viaszmúzeummal kiegészített kísértetházba, ahol a rémisztgetés tragikus véget ért, írja24.hu.

Egy jelmezes színész megijesztette őket, amitől az egyik lány a földre zuhant. Az egyik vendég, Keal Latrell Brown lába elé esett egy pisztoly, és a férfi ijedtében felkapta, és kétszer rálőtt a színészre. 

Ezután a férfi egy kiskorú kezébe nyomta. fegyvert. A színészt csak az egyik lövedék találta el a vállán, könnyű sérülést szenvedett, amivel kórházba szállították.

A rendőrség a biztonsági felvételek átnézése után letartóztatták a lövést leadó férfit. Brown azt állította, azt gondolta, a fegyver csak kellék, azután pedig megijedt, mikor valóban elsült. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.