Sokkolta a kispestieket a népszerű boltos halálhíre. A helyiek személyes történetekkel emlékeztek meg Laci bácsiról a kerületi Facebook-csoportban.

M.László 20 évvel ezelőtt nyitotta meg kisboltját a 19. kerületben, és hamar a helyiek kedvenc üzletévé vált a kereskedőnek köszönhetően, írjaBors.

“Sosem fogom elfelejteni, 12 évesen a nyelv színezős jégkrém mindent vitt a boltba. Minden nap mentem és vettem. Rengeteg szép emlékem van Róla. Mostanában a legkedvesebb emlékeim köze tartozik, amikor kislányom minden reggel büszkén mutatta Neki, hogy milyen ruhába ment a bölcsibe és természetesen bölcsőde után haza fele betértünk a boltba egy gumicukor cumiért” – írta egy korábbi vásárló.

Közel 20 éve nyitotta meg a kisboltját az utcánkban, amit aztán mindig ötletesen újítgatott és ahol még ünnepnapokon is vidáman, szeretettel várta vásárlóit.

“Bármikor leszaladhattunk hozzá, a mindenkivel kedves, barátságos és segítőkész, fáradtságot nem ismerő Laci bácsinkhoz. Nyugodjon békében” – írta egy másik. A boltost mások is kedves, segítőkész emberként jellemezték, aki mindig mosolyt csalt az emberek arcára. Egy helyi lakos vélhetően baráti viszonyt ápolt vele, arról számolt be, hogy mindig virágokat vitt neki, mert nagyon szerette, és nemrég még együtt koccintottak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet