Kiss Tibi terápiára jár, emiatt a teljes 2020-as szezont lemondja a Quimby

Év végéig szünetet tart a Quimby együttes, mivel Kiss Tibi frontember úgy döntött, pihenésre van szüksége, ezért terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől.

Teljesen kimerült

Kiss Tibi, a Quimby zenekar frontembere és akit Paulo Coelho világhírűvé tett, terápiás céllal visszavonul, így nem koncertezik a banda és nem is ad interjút ezen időszak alatt. Erről az együttes számolt be egy hosszabb posztban a Facebook-oldalán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok és a felépülésemre koncentrálok. Nagyon sajnálom, hogy ezt a koncertszezont ki kell hagynom és nem találkozhatunk személyesen, de bízom benne, hogy mielőbb újra együtt lehetünk és jókedvűen táncolhatunk az esőben. Addig is vigyázzatok magatokra, hamarosan jelentkezem és ne féljetek segítséget kérni, ha szükségetek van rá! Megértésetekben és támogatásotokban bízva, Tibi[/perfectpullquote]

– olvasható a közleményben, amelyben a frontembert idézik.

A Budapest Park-koncert jövőre lesz

A zenekar ezért kénytelen lemondani az idei évre tervezett fellépéseit, Budapest Parkos koncertje pedig új időpontra, 2021. április 24-re kerül át. Mint írják, a már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra is.

kiss tibi terapia quimby koronavirus
Kiss Tibi, a Quimby frontembere / Fotó: Mervai Márk

A jegyekkel kapcsolatos egyéb kérdésekkel a Budapest Parkot kereshetik a rajongók, a koncerthelyszín a jegyvásárlókat e-mailben is értesíti a rendelkezésre álló lehetőségekről.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A jegyek átfoglalásának-visszaváltásának részletes menete az alábbi Facebook-eseményben is megtalálható.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból