Sőt, zsűrielnök is volt.
Egy rangos online szépségversenyen hozta el a dobogó negyedik helyét a mostanában a képernyőkön már nem nagyon szereplő Kiszel Tünde.
Olyan celebeket utasított maga mögé, mint Zimány Linda, Kulcsár Edina vagy éppen Zalatnay Sarolta.
Toronymagasan negyedik lett az Online szépségverseny a Magyar szépségekhez című versenyen Kiszel Tünde, aki a középkorúak kategóriában diadalmaskodott a maga negyedik helyezettjével.

Kapcsolódó cikk

Még 2022-ben pedig a médiaszemélyiség nagy feladatot kapott, ugyanis felkérték a Little Miss Balaton soproni előválogatójának zsűrielnökének is. Persze Kiszel Tünde itt is megmutatta bájait.
„A Little Miss Balaton soproni előválogatóján voltam zsűrielnök. A versenyzők most is szépek, bájosak és cserfesek voltak. Közel 20 éve zsűrizek Szépségversenyeken. Nagyon szeretem! A legtöbbször nehéz dönteni, főleg gyermekszépségversenyeken, mert minden gyerek szép és aranyos. Számomra a kisugárzás a legfontosabb. A verseny ezúttal is csodás helyszínen volt!” – írta a bejegyzéshez a fotómodell.
„Te vagy a királynők királynője. Nagyon csini vagy Tündi” – jegyezte meg az egyik hozzászóló. „Csodás” – írta egy másik kommentelő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet