Testvérei nem teljesítették Klapka György fiának végakaratát. Klapka Dennis édesanyja mellett szeretett volna nyugodni.

Klapka György fia, Dennis 34 évesen, epilepsziás rohamban vesztette az életét. Az volt a kívánsága, hogy édesanyja mellé temessék, de ennek nem tettek eleget, írja168.

Klapka Dennis-t tegnap délelőtt fél 11-kor búcsúztatták el Budapesten, a Fiumei Sírkertben. Klapka Dennis 5 testvére és 3 barátja volt jelen a búcsúztatón. Az egyik barát osztotta meg a sajtóval a temetés körülményeit. “Én úgy tudtam, a hamvasztás után urnás temetés lesz, és nagyon meglepődtem, amikor láttam, hogy szétszórják a földi maradványait” – mesélte.

Ez megrázott és kiborított, hiszen mindenki tudta, hogy Dennis-nek egyetlen kívánsága volt csupán, szeretett volna az édesanyja mellett nyugodni a halála után, mivel ő volt a legfontosabb ember az életében, akinek az elvesztésén sosem tudta magát túltenni.

“Ezt Sandy is pontosan tudta, mégsem vette figyelembe. Milyen testvér az ilyen? Szegény Dennis eleget szenvedett, küzdött a démonjaival és a függőségeivel élete során, és így még a halála után sem nyugodhat békében, úgy, ahogyan ő szerette volna” – mondta elkeseredetten a barát. 

Azt is elárulta, hogy a temetés körülbelül 12 percig tartott, látszódott, hogy gyorsan le akarják zavarni, és a család rezzenéstelen arccal állta végig a szertartást. A testvérek nem árulták el Dennis barátainak a temetés idejét és helyét, így nem tudtak eljönni, amit mivel nincsen sírhely, később sem tudnak majd bepótolni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet