Kobe Bryant özvegye, Vanessa jelentette be Instagram-oldalán, hogy kiadja a Geese are never swans ifjúsági regényt, amelyen halála előtt dolgozott Kobe.

Pszichológussal együtt írta Kobe

A januárban tragikus helikopterbalesetben elhunyt NBA-legenda, Kobe Bryant egy ifjúsági regényen dolgozott a halála előtt, amely július 21-én fog megjelenni Amerikában. A Geese are never swans (A ludak soha nem hattyúk) kötet nem egyszemélyes projekt volt, Bryant Eva Clark pszichológussal együtt írta, özvegye pedig most az Instagram-oldalán mutatta meg a kötet borítóját, írja a Republic World.

https://www.instagram.com/p/CAd33BCDAuU/

A sztori hőse egy olimpiai álmokat kergető úszó, Gus Bennett, akinek kemény megpróbáltatásokon kell keresztülmennie a győzelemig vezető úton.

A gyerekeket tartotta szem előtt

Bryant egyébként a könyvírásban is elsősorban a gyerekeket tartotta szem előtt: szintén posztumusz jelent meg márciusban a kosárlabda-tematikájú The Wizenard series: Season one (A Wizenard sorozat: Első évad) kötet, amely hamar bestseller lett.

Kobe Bryant Konyve Geese Are Never Swans
Kobe Bryant A The Wizenard Series: Season One Könyvét Olvassa/ Fotó: Basketball Forever

A brazil író, Paulo Coelho ugyanakkor még januárban kitörölte azt a kéziratot, amin az NBA-bajnokkal közösen dolgoztak.

Halála után bekerült Bryant a Hírességek Csarnokába, így válva hivatalosan is legendává. Halála az egész világot megrázta, sorra búcsúztak tőle és a balesetben szintén elhunyt lányától a hírességek is. A tiszteletükre tartott megemlékezésen Beyoncé is fellépett.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet