A hírzárlat miatt a 78 éves Kóbor János beteségéről, állapotáról keveset tudni.

Szombaton 10 és 11 között

A 78 éves Kóbor János még a múlt héten került kórházba, miután otthon rosszul lett. Először a SOTE Pulmonológiai Klinikáján kezelték, majd átszállították a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, azóta is ott kezelik. Állapotáról és konkrét betegségéről nincsenek hírek.

Azt tudni, hogy Kóbor korábban nem oltatta be magát a koronavírus ellen.

A zenekar a Facebook-oldalán kérte a rajongókat, hogy közösen imádkozzanak a frontemberükért.

„Közös imára hívunk mindenkit Meckyért! November 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljunk rá, erőt és pozitív gondolatokat küldjünk neki! Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá” – írta a zenekar.

Ókovács Szilveszter nemrég azt nyilatkozta: Kóbor János mellett egy másik, hasonló korú rockikon is az életéért küzd. Ő nem nevezte meg, kire gondol. Mindenesetre Földes László Hobo pénteken posztolta ki, hogy ő is kórházba került pár napra, de már otthon lábadozik.

Tóth Gabi is közös imára hívja a rajongókat Kóbor János felépüléséért

A fenti bejegyzés eljutott Tóth Gabihoz is, aki rögtön billentyűt ragadott, és a közösségi oldalain írt hosszú posztot. Tóth szintén arra kért mindenkit, hogy tartsanak vele és fohászkodjanak Istenhez a zenész gyógyulása miatt. Ez adjon neki hitet a felgyógyulásban!

Gyöngyhajú lány, Léna, csak hogy a legismertebb dalokat említsem. Mind Kóbor János, Mecky révén lett mindannyiunk kedvence. Egy olyan ikon ő, akit minden generáció ismer és kedvel. Jellegzetes hangjával, személyiségével sokunk példaképe. A vírus őt is elérte, kórházban van. Ezért arra kérek mindenkit, hogy szombaton este 10-órától 1 órán keresztül küldjünk neki erőt, sok pozitív energiát és hitet. Hitet a gyógyulásban, a felépülésben. Sok, egy irányba mutató akarat, gondolat, csodákra képes. Imádkozzunk érte együtt

írta Tóth Gabi.

Az elmúlt évek nem az Omega esztendői voltak. Három évvel ezelőtt a zenekar oszlopos tagja, Erdei István “Béka” hunyt el. Tavaly pedig az egyik alapító, Benkő László, majd néhány nappal később a basszusgitáros, Mihály Tamás.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet