Az időközben Meggyes Dávid mellett újra szerelemre lelt táncosnő azzal vádolta meg, hogy egy külföldi munkalehetőség miatt feláldozta a házasságukat. Pedig Köcse szerint épp ő volt az, aki újra ás újra esélyt adott Alexandrának, harcolt a kapcsolatukért.

Fordult a kocka

Köcse György a Blikknek árulta el, hogy az utóbbi napokban többször próbált megegyezni ex-feleségével a válással kapcsolatban, sajnos eredménytelenül.

Azzal semmi bajom, ha valaki szerepelni akar, minél több követőt akar szerezni magának, de hogy ezt úgy tegye, hogy közben valótlan dolgokat állít, azt nem tartom korrektnek

– kezdte, majd megdöbbentő dolgokról számolt be.

Elmondta, hogy Alexandrának mindig fontos volt, hogy külső visszajelzéseket kapjon, akár több személytől is. Bízott abban, hogy ez egyszer majd megváltozik, és ő elég lesz neki, de hiába volt lánykérés, dupla esküvő, ez nem történt meg. Olyannyira nem, hogy három nappal a második esküvő előtt kiderült, van egy harmadik személy a házasságukban, egy kolléga, aki ráadásul egy bizonyos pozíciót töltött volna be az esküvőn.

“Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele…” – sóhajtott György.

A táncos még ekkor is újabb esélyt adott szerelmének

“Akkor bennem eltört valami, ennek ellenére azt mondtam, tartsuk meg a nagy esküvőt, mert láttam a jövőmet Szandival, láttam benne a gyerekeim anyját, a nőt, akivel felépítünk egy életet, nyitunk egy közös táncstúdiót” – árulta el.

Köcse György bevallotta, valóban egy külföldi munkalehetőség tett pontot a házassága végére, de nem úgy, ahogy azt Stana Alexandra állította.

Azon a héten, amikor Dobó Katával kiestünk a Dancing with the Starsból, megkeresett egy amerikai hajózási cég. Úgy gondoltam, ez jó lehetőség nekünk, hiszen ha Szandi valóban a közös jövőben gondolkodik, és velem képzeli el az életét, akkor ott tényleg rendbe hozhatunk mindent

– emlékezett a táncos, aki azonban elfogadta, hogy felesége inkább itthon maradna.
Hozzátette, hogy ekkor még szó nem volt szakításról, teljesen együttműködő volt, az is az ő ötlete volt, hogy Szőke Zsuzsival utazzon ki, aki egyébként a barátnője volt. Végig támogatta, amíg a változást lezongorázták az amerikaiakkal, leszerződtek.

Majd közölte, hogy ha én kimegyek, akkor nem szeretem

– mesélte el Köcse, aki ennek ellenére nem szeretne mást, mint továbblépni, végleg pontot tenni a házassága végére.
Válófélben lévő feleségének pedig sok boldogságot kíván Meggyes Dávid mellett. “Zsuzsi nagyon jó barátom, de semmi több. Persze fáj, hogy bántják, hogy Szandi is bántja, pedig Zsuzsi nem tett semmi rosszat. Bevallom, még nem vagyok túl érzelmileg a házasságomon. Ennek ellenére Szandinak nem kívánok semmi rosszat, legyen boldog Dáviddal” – zárta le gondolatait.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet