Kocsis Korinna öt hete adott életet első gyermekének, és elárulta, többet aggódik az újszülöttért, mint azt korábban gondolta volna.
Kocsis KorinnaBorsnak árulta el, hogy jól vannak az újszülött babával, de az utóbbi hetek nehezebbek voltak, mivel a gyermek hasfájással küzd. “Ezt kicsit nehezen viseljük, elég sokat sírdogál. Azt gondoltam magamról, hogy milyen laza leszek, mégis hajlamos vagyok aggódni” – vallotta be a szépségkirálynő.

Arról is beszélt, hogy mivel tartja testét formában a terhesség után.

A szoptatás csodákra képes! Pedig többet eszem, mint a várandósság alatt, hogy legyen tejem. Nem diétázom és egyelőre amíg az orvosom nem ad zöld utat a hat hetes kontrollon, addig nem sportolok. Hála Istennek nagyon jól egymáshoz szoktunk az elmúlt hetekben a kisbabámmal

– mesélte. Szeretne mihamarabb visszatérni a műsorvezetői munkájához, de elképzelni sem tudja, hogy a babát idegenre hagyja.

Szerencsére anyukámra mindig számíthatok. Még olyan törékeny, ezért a látogatókkal is vigyáztunk. A barátokat sem hívtunk át eddig, hiszen a vírusok nagy veszélyt jelentenek egy újszülött szervezetére, féltjük őt, hiszen az első babánk

– mondta.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet