Újabb magyar győzelemmel zárult az Exatlon Hungary Nemzetek Viadala. A Bajnokok és Kihívók egyesített csapata szoros küzdelemben, a hirtelen halál futamban nyert a dominikaiak ellen, de ismét sérülés gyengíti a pirosak csapatát.

Kocsis Lilkó csuklója kötélbe akadt

A Nemzetek Csatájára virradó reggelen a Bajnokok arra ébredtek fel, hogy Suti András csapattársuk, akit előző nap mentő szállíott a kórházba, eltűnt.

Az izgalmak itt nem értek véget, ugyanis a nap folyamán később, a Dominika ellen vívott egyik futamban Kocsis Lilkó is megsérült.

Kocsis Lilko Serules Exatlon Nemzetem Viadala
Kocsis Lilkó Sérülés Után / Fotó: Tv2

A kezét ért sérülés szemmel láthatóan nagyon fájdalmas lehetett, Lilkó mégis végigcsinálta a versenyt. Később éles fájdalomra panaszkodott, majd elárulta, a pályán az egyik kötélbe beakadt a keze, visszarántotta és ekkor nagy kattanást hallott.

Jól esett, hogy mindenki aggódott értem, még a Kihívók is. Jó volt, hogy ma tényleg egy csapat voltunk, és jó érzés volt ennek a csapatnak a részese lenni. Sajnálom, hogy ez lett a vége. Bízom abban, hogy innen már csak jobb dolgok történnek

nyilatkozta Kocsis Lilkó sérülés után, miután begipszelték a csuklóját.

Újra magyar győzelem a Nemzetek Viadalán

A tizedik, mindent eldöntő pontot, a fejét múlt héten csúnyán beverő Buzás Dorottya és Móricz Dániel szerezték meg a dominikai versenyzőkkel szemben.

Az egyébként tét nélküli Nemzetek Viadalán a szoros küzdelem után végül a magyar csapat nyert, de a dominikai csapat kapitánya felajánlotta, hogy rendezzenek egy visszavágót.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet