Kocsis Tibor közösségi-oldalán figyelmeztette követőit, hogy valaki üzeneteket küld a nevében.

Kocsis Tibor Facebook-bejegyzésében hívta fel követői figyelmét, hogy készült róla egy kamuprofil, írjaBlikk. Az eset azonban eltér a szokásostól, a tettes ugyanis kedves üzeneteket ír a rajongóknak. 

Bréking! Valaki KEDVES üzeneteket ír a nevemben! Mondanám, hogy vicces, de már nagyon sokan jeleztétek, hogy valaki a nevemben írogat üzeneteket az Instagramon, természetesen kamu profilról. Még csak haragudni se tudok rá, mert amúgy nagyon szépeket ír, bár én soha, senkit nem hívnék 'szépem'-nek. Viszont legyetek ezzel óvatosak, mert ki tudja, a következő üzenetben mire kér titeket

 – írta az énekes, majd hozzátette: “Egy dolog a lényeg, nem én írom ezeket az üzeneteket, és bármi közlendőm van, biztosan nem privát üzenetekben fogom megírni nektek. Amúgy szerintetek mi ezzel valakinek a motivációja? Mi örömét leli abban, hogy másnak adja ki magát? Sosem fogom ezt megérteni…”.

Az énekes emellett a Glamour-gáláról is bejelentkezett, ahova párja is elkísérte. Kocsis Tibor tavaly októberben jelentette be, hogy meleg, azóta többször is megmutatta párját a vörösszőnyegen. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet