Kocsis Tibor is elmondta a véleményét Gáspár Laci szövegtévesztéséről, és saját hibáiról mesélt.

Senki sem tévedhetetlen

Gáspár Laci az X-Faktorban elrontotta az Omega Gyöngyhajú lány című számának szövegét. A baki után rengeteg támadás érte az énekest.

Most Majka példáját követve Kocsis Tibor is kiállt Gáspár Laci mellett, saját példáival próbálta bizonyítani, senki sem tévedhetetlen, írja a 24.hu.

Kocsis Tibor szerint nem kellene Gáspár Lacit ekézni

Az énekes Instagram-oldalára töltött fel egy közös képet Gáspár Lacival, képaláírásban azt írta, a nyilvános éneklés velejárója, hogy bármikor bekövetkezhet egy rövidzárlat, amikor egyszerűen teljesen mást énekel az ember, mint ami a valós szöveg.

Személy szerint az X-Faktor döntő győztes dalában 10 éve azt énekeltem: Mit ér egy hang, mit nem kísér a fény… (Eredeti szöveg: mit nem kap fel a szél, de ez nem jutott eszembe.) Életem legégőbb pillanata viszont kétségtelenül az volt, amikor az egyik Szenes Iván Emlékkoncerten azt énekeltem: "Ha legközelebb látlak, már nem GERJEDEK rád." A másodperc ezredrésze alatt kell ilyenkor eldöntened, hogy hümmögsz valamit, vagy énekeled azt, ami először eszedbe jut. Ez jutott eszembe, mit csináljak? 😅 Hiszek abban, hogy Szenes Iván is jót mosolygott ezen odafentről... Nem olyan nagy ügy ez, mint azt sok kárörvendő ember gondolja. Laci hibázott és bocsánatot kért. Az emberek többsége nemhogy bakizna, de hang se jönne ki a száján hasonló helyzetben..

– írta Kocsis Tibor, majd felszólította követőit és énekes társait, osszák meg ők is legnagyobb bakijukat.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.