Kocsis Tibor és párja öt éve vannak együtt, de mostanáig sosem adtak közös interjút.

Kocsis Tibor már öt éve boldog kapcsolatban él párjával, Lászlóval, de a nyilvánosság előtt csak az énekes coming outja után, tavaly év végén vállalták fel szerelmüket. Most pedig az RTL Reggeli műsorában adtak interjút kapcsolatukról, amit a Blikk szemlézett.

A páros a Vajdaságban találkozott először egy közös társaságon keresztül, és rögtön kiszúrták egymást, szerelem volt első látásra. 

Most jutottunk el a közös életünknek arra a pontjára, hogy közös lakásunk is van. A lakást nulláról kell felújítanunk, de ebben a páromra hagyatkozok teljes mértékben. Laci egy ezermester típus, velem ellentétben

– mesélte az énekes. 

“Van, amire hívtunk szakembert, de megpróbálok sok mindent egyedül megoldani. Az az igazság, hogy engem ez nagyon kikapcsol. Teljesen kiszakadok a hétköznapi életből ilyenkor” – tette hozzá László.

A pár arról is mesélt, hogy hosszú ideig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Bevallásuk szerint sosem titkolták, hogy együtt vannak, de nem voltak biztosak benne, hogy ez mindenkire tartozik-e.

Nincs feszengés, nincs belőle kellemetlen helyzet. Sokkal egyszerűbb így az élet, ezerszer egyszerűbb. Nyilván ezzel kommunikáljuk is azt, hogy lehet így, és ez tök oké. Ugyanolyan átlagos pár vagyunk, mint az összes többi

– mondta Kocsis.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet