Könnyű elfeledkezni arról, hogy a nagyszüleink is voltak fiatalok, és van olyan oldaluk, amiket egyáltalán nem ismerünk. De a kokainszett talán tényleg sokkoló lehet.

Ízléses bőrtok is járt a kokainkészlethez

Nagy meglepetés érte azt a nőt, aki a nagymamája régi személyes dolgait nézegette át, és kezébe akadt egy hetvenes évekbeli kokainszívó készletet, írta a LadBible brit bulvárlap nyomán a 24.hu.

A készlet tartalmaz egy üvegfiolát az anyag tárolására, egy kis fémlapot a csíkok szétválasztására, egy kőlapot, amire ki lehet húzni a csíkokat és egy csövet a felszippantásra. A Frost-Ade Kit névre keresztelt szettet egy ízléses bőrtokba helyezték.

A hetvenes évek tele voltak drogok kiegészítőivel

A Redditre töltötték fel a készletről készült képet, ami pár nap alatt 40 ezernél is több reakciót kapott, és 1600 hozzászólást is bezsebelt.

Kokain Keszlet Nagymama Drog
A hozzászólások többsége a nagymama partiévein viccelődött, de voltak, akik arról számoltak be, hogy a hetvenes években egyáltalán nem voltak ritkák a hasonló kiegészítők. Az újságokban is lehetett hirdetéseket látni kokainozáshoz és füvezéshez, például fű-pénztárcákat is árultak, ami külön zsebekkel volt felszerelve, jointok tárolására.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet