Kökény Attila harminc éven át folyamatosan ivott, most őszintén vallott függőségéről, amit két és fél évvel ezelőtt sikerült legyőznie.

Kökény Attila Hajdú Péter műsorában mesélt arról, hogy tinédzserkorától kezdve annyi alkoholt fogyasztott, hogy már a szervezetének meg se kottyant egy olyan mennyiség sem, ami mást már rég kiütött volna, írja168.

Volt olyan is, hogy filmszakadásig ittam magam. Huszonöt éves koromban egy lány strigulázta a whiskyjeimet; este tíztől hajnali ötig megittam ötvennégyet, és utána még elmentem egy presszóba, ahol délig folytattam az ivászatot

– emlékezett vissza, hozzátéve, hogy “tizenhat éves korom óta ittam, olyan ez, mint a sport. Egy idő után hozzászokott a szervezetem, nem álmosodtam el, inkább felpörögtem. Arankával persze, sokat veszekedtünk emiatt. Soha és semmin nem tudtunk összeveszni, csak miattam. Nem bírta elviselni, hogy iszom”.

A 2010-es Megasztáros győzelme után valamennyire sikerült visszavennie, de az igazi áttörés két és fél évvel ezelőtt jött el, azóta csak mértékkel fogyaszt alkoholt.

Nem akartam kamus lenni, aki csak úgy csinál, mintha leszokott volna. Bementem a szobába, majd imádkoztam Istenhez, hogy nem akarok többet részeg lenni, segítsen. Egyik percről a másikra megszabadított a függőségemtől

– vallotta be. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet