Kökény Dani a Sztárban sztár leszek! főnyereménye mellett rengeteg támadást is nyert.

Sokan támadják Kökény Danit, mert úgy gondolják, a fiatal énekes nem (csak) tehetségével vívta ki magának a Sztárban sztár leszek! főnyereményét, hanem a nehéz sorsának rendszeres hangoztatásával, írja168.

A második helyezett, Kaly Roland összegezte közösségi médiaoldalán az elmúlt hetek történéseit, és bejegyzésében kiállt Kökény mellett is.

10 nagyon nehéz hét áll mögöttem, de mégis az eddigi életem legszebb hetei voltak. Kemény és alázatos munkával tele. Kicsit csalódott is vagyok meg nem is. Csalódott inkább azért, mert tudom, egy lépésre volt a végső cél, de sajnos nem érhettem el.

“Ugyanakkor boldog is vagyok, mert rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattam az elmúlt időszak alatt. Hálával és örömmel van tele a szívem, mert ennyi héten át szavaztatok rám, támogattatok és általatok a döntőig is eljutottam. Isten nélkül és a ti segítségetek nélkül ez soha nem sikerült volna. Csodás emberek vagytok mindannyian és ígérem nektek, hogy még sokat fogtok hallani rólam mert ezután is keményen fogok dolgozni azért, hogy a zenei pályán maradhassak és azt csináljam amit igazán szeretek. Köszönetet szeretnék mondani Majkának, a családomnak, szerelmemnek, barátaimnak, a versenytársaknak, a stábnak és mindenkinek, aki bármilyen formában egyengette az életutamat.”

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy Danit tovább ne bántsátok, ő is nagyon sokat dolgozott!

– tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet