Köllő Babett elárulta, hogy teljesen leblokkol romantikus szituációkban, például amikor megkérték a kezét, annyira elkezdett nevetni, hogy leesett a székről.

Köllő BabettNemek igenje című műsorban mesélt arról, hogy az emberek olyan képet alakítanak ki róla a fejükben, amilyet ők akarnak, és nem az ő szegénységi bizonyítványa, ha az emberek nem kíváncsiak arra, hogy vannak szenvedélyei, mint például a festmények és az első kiadásos Ady-kötetek gyűjtése, írja24.hu.

Most egy vicces nőnek tartanak, ami rendjén is van. Hogy te mi melót teszel bele, azt ritkán akarják látni, sokkal könnyebb életet gondolnak nekünk, mint amilyen ténylegesen.

Köllő azt is elárulta, hogy gyakran leblokkol a romantikus helyzetekben. 

Mindig elrontottam az első csókjaimat… ha zavarban vagyok, beszélek. Valami miatt a romantikus szituációk feszélyeznek, nem tudok velük mit kezdeni. A férjem háromszor kérte meg a kezemet, első körben elkezdtem úgy nevetni, hogy szó szerint leestem a székről

– idézte fel, hozzátéve, hogy a férfi annyira megsértődött, hogy két napig nem is szólt hozzá. 

Persze, boldog voltam, de azokban a konkrét szituációkban nem tudok mit csinálni. Nem tudom befogni a számat, nem tudom átadni magam az érzéseknek

– vallotta be. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet