Koltai Róbert jó kapcsolatot ápolt Olvasztó Imrével halála előtt, és most elmesélt egy történetet, ami a színész öngyilkossága után esett meg.

Koltai Róbert és Olvasztó Imre még az Indul a bakterház forgatásán kötöttek barátságot. “Ő nem játszotta a gyereket, Bendegúzt, hanem ő az volt” – árulta el Koltai a Felfelé zuhanás című műsorban, amit a Bors szemlézett.

A színész sosem gondolta volna, hogy Olvasztó valaha öngyilkosságot követne el, ám ez végül 2013-ban mégis bekövetkezett.

Ő életre született, hogy eldobja magától az életet, soha nem gondoltam volna. Egyébként mi tartottuk a kapcsolatot utána is, néha bejárt a József Attilába előadást nézni

– mesélte, hozzátéve, akkor már Olvasztó rég felhagyott a színészettel, és egy nyomdában dolgozott grafikusként. Koltai ezután egy olyan eseményt osztott meg, ami már régi barátja halála után történt.

“Ültem egy étteremben valahol, Vác felé mentünk. Ott ebédeltem valakivel, és odajött egy kedves, helyes hölgy egy kisfiúval. És akkor mondta a mama, hogy „Mutatkozz be a Robi bácsinak”. Kiderült, hogy az a gyerek a harmadik gyereke volt. Nagyon hasonlított az Imrére.” Elmondása szerint a nő ekkor már egy másik férfival volt.

Lehet, hogy amiatt dobta el az életét. Szóval ezt soha nem gondoltam volna, annyira az életre született. Csupa csibészség, vagányság

– jelentette ki a színművész.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet