Koncz Zsuzsa új dalt jelentetett meg, és ahhoz már készült is egy videóklip. A Bródy János által írt dalszövegben félreérthetetlenül nekimennek a kormánynak.

Koncz Zsuzsa Ne mondd (hogy nincs remény) címmel új dalt jelentetett meg, ahhoz pedig már videóklipet is készített. A Bródy János által írt dalszöveg félreérthetetlenül nekimegy a kormánynak, írja a Magyar Narancs.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ne mondd, hogy fenn, a várban a gyógyszer végleg elgurult, hamis a festett képen a hősi múlt[/perfectpullquote]

– olvasható a szövegben.

Koncz Zsuzsa
Koncz Zsuzsa Énekes / Fotó: Sióréti Gábor

A Ne mondd (hogy nincs remény) videóklipjében Budapest szimbolikus jelentőségű helyeit járhatjuk be.

Koncz Zsuzsa – Ne mondd (hogy nincs remény)

Koncz Zsuzsa – Ne mondd (hogy nincs remény) Zene és szöveg: Bródy János /Album: Vadvilág Koncertfelvétel: 2019. Budapest Aréna Videó: Perjéssy Gábor/ Dalszöv…

Feltűnik az MTA, Radnóti Miklós, József Attila és Göncz Árpád szobra is.

Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa is rasszista uszítás áldozata lett

Az esetről Vámos Miklós József Attila-díjas író, műsorvezető számolt be közösségi oldalán. Mint írta: Úgy gondolja, a tettesek nem sejtik, mit cselekszenek. Vámos Miklós követői kiállnak érte. A több mint 1000 kommentelő nem érti, miért jó ez bárkinek is. Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk.

A dal Koncz Zsuzsa legutóbbi, Vadvilág című albumán szerepel.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk