Korda György a siófoki PLÁZS-on adott koncertet a hétvégén. Azonban félbe kellett szakítani, mert rosszul lett a színpadon.

Korda György már 81 éves, így nem meglepő, hogy nem bírja a hőséget. Az sem segített, hogy hűtik a színpadot. Ennek következtében pedig rosszul lett a PLÁZS-on adott koncert közben, írja a Bors.

Balázs Klári Korda György
Korda György És Balázs Klári Koncert Közben / Fotó: Makói Híradó

A lap megjegyzi, hogy szemtanúk beszámolója szerint Korda György nehezen viselte a hőséget, fáradtnak és dekoncentráltnak tűnt.

Később a lapnak megerősítete, hogy nem bírja a hőséget a reflektorok miatt. Sőt, a színpadi hűtés miatt a hideg is megcsapja, megszédül tőle.

Új fejezet kezdődik a VOLT Fesztivál életében 2019-től

A VOLT Fesztiválra jellemző sokszínűség jegyében hazai- és világsztárok egész sora érkezik Sopronba. Mint ismeretes, színpadra lép a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash, a Cypress Hill, Parov Stelar, Robin Schulz és a Papa Roach. Sőt, ott ünnepli 15. születésnapját a Halott Pénz.

Azonban nem retten meg a történtektől, a VOLT Fesztivál 2019 fellépői közt szerepel, s nem hagyja ki. Sőt, 2020-ra is kötött le koncertet.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet