Követem Élet + Stílus Elküldték a kórházból, másnap belehalt a koronavírusba a 30...

Elküldték a kórházból, másnap belehalt a koronavírusba a 30 éves férfi

Promóció

A 30 éves Ben Luderer fiatal kora ellenére elvesztette a harcot a koronavírussal szemben, melyben az is közrejátszott, hogy hazaküldték a kórházból.

A felesége is gyanús tünteteket tapasztalt

Promóció
- Advertisement -

Ben Luderer feleségének koronavírustesztje még március 19-én mutatott pozitívat, három nappal később pedig már ő is gyanús tüneteket tapasztalt. Sajnos azonban a panaszai egyre rosszabbra fordultak, ezért március 27-én be kellett feküdnie egy, New Jersey-ban lévő, helyi kórházba – írja People magazin.

Képünk illsuztráció / Fotó: Getty Images

A férfit az orvosok azonnal lélegeztetőgépre kapcsolták. Állapota ekkor stabilizálódni látszódott, ezért nem sokkal később hazaengedték a kórházból. Azonban nem örülhetett sokáig, mert még aznap este újra rosszul lett otthon, másnap reggelre pedig sajnos elhunyt.

Videón mutatják be, hogy a teljes tüdőt letámadja a koronavírus

Napról-napra egyre többet tudunk arról, hogyan terjed az új típusú coronavírus (SARS-CoV-2), hogyan betegíti meg az embereket, miképp alakul ki a súlyos esetekben nehezen legyűrhető, fertőző légúti és légzőszervi betegség (COVID-19). Korábban beszámoltunk arról, hogyan teszi tönkre a tüdőt az új koronavírus, de mostanáig igazán teljes képünk nem volt arról, hogy pontosan mit is művel a tüdővel.

Luderernek nem volt semmiféle krónikus megbetegedése.

Sejtette, mi vár rá

„Próbáltam rajta segíteni, mindent megtettem, amit abban a helyzetben lehetett. De sajnos akkor este már annyira izzadt, hogy szó szerint átázott a ruhája. Nagyon félt, sejtette, mi vár rá” – nyilatkozta a helyi sajtónak Luderer felesége.

Marist Baseball on Twitter

16 – Saddened with the news of former student-athlete Ben Luderer’s passing. He was tough, smart & a great teammate. Went on be a loved teacher & coach! We pray for Ben’s wife and family! 🦊

A 30 éves férfi egyébként egy New Jersey-i középiskola baseballedzője volt, minden gyerek imádta. Édesapja úgy fogalmazott, fia egy ajándék volt a családnak, nagyszerű ember volt, imádta mindenki, aki ismerte. Családja mellett az iskola dolgozóit, és az edző minden növendékét mélyen érintette a tragikus haláleset.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3