A 102 esztendős Italica Grondona húsz napos kórházi kezelés után felépült a koronavírusból.

A szépkorú hölgy igazi túlélő

Grondona kezelőorvosai a halhatatlan Hegylakóhoz hasonlították a nőt, csodával határos gyógyulása miatt. A reményteljes esemény a genovai St. Martino kórházban történt.

Italica Grondona 102 Kornavirus
Italica Grondona Idős Kora Ellenére Túlélte A Megbetegedést / Fotó: Cbs

Ő lehet a legidősebb ember a világon, aki felgyógyult a Covid-19 által okozott tüdőbetegségből, írja a People.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]   Olaszország reményt adott minden idős számára, akik a világjárvánnyal néznek szembe [/perfectpullquote]

– nyilatkozta Dr. Vera Sicbaldi.

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

Az idős asszony a hónap elején betegedett meg, enyhe tüneteket mutatott, de a koronavírus-tesztje pozitív lett. Számára viszont nem ez volt az első világjárvány, amit átvészelt!

Több pandémiát is túlélt már

Az 1918 és 1919 között tomboló spanyolnátha 50 millió ember életét követelte világszerte. Mivel Grondona 1917-ben született, ezért ő az egyetlen ember, aki áteshetett mindkét világjárványt okozó megbetegedésen.

Spanyolnátha
Spanyolnátha: A Történelem Ismétli Önmagát / Fotó: Everett Collection

Az igazi „Hegylakó” március 26-án hagyhatta el gyógyultan a kórházat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Fogalmam sincs, mi a titka, de azt tudom, hogy ő egy szabad és független nő. Szereti az életet, a táncot és a zenét. A vírus megadta magát előtte[/perfectpullquote]

– árulta el az idős hölgy unokaöccse.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Az orvosok és a nővérek is kimerültek Alessia Bonari a koronavírus elleni harc frontvonalán küzd nap, mint nap. Instagram-posztban osztotta meg a munkájával kapcsolatos megpróbáltatásait, írja a . 923.4k Likes, 34.9k Comments – Alessia Bonari (@alessiabonari_) on Instagram: “Sono i un’infermiera e in questo momento mi trovo ad affrontare questa emergenza sanitaria.

Olaszországban egyre kevesebb új megbetegedést regisztráltak az elmúlt napokban, így az olaszok lassan fellélegezhetnek a járvány okozta sokkból.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet