A koronavírus mindenkinek visszavonulót fújt, így legjobb esetben a többség otthon ül. Unalmunkban vécégurikákat számlálunk vagy kivégezzük a Netflix összes sorozatát. Ezekben az otthon ülős, viszonylag békés napokban nem sok esélyünk van elbénázni a dolgainkat. Vagy mégis? Cikkünkben összeszedtük 10 ember történetét, akiknek még a karantén idején is sikerült óriásit alakítaniuk. És nem, nem a véletlenül kipacsált kézfertőtlenítőről van szó. 

Üres ütközetek 

Utkozes Korona
Üres Ütközet / Fotó: Clopz_

Néptelen város, üres utcák, sehol senki. Ez a két autós azonban a néptelenség ellenére is összehozott egy karambolt. Ráaaádsul nem kis karcolásokat eredményezett. 

Békés otthon 

Kigyo Korona
Egy Igazi Baziliszkusz Menekült A Padlásra A Koronavírus Elől / Fotó: Lvnwk

A kép készítője egy kis beázást vett észre a nappaliban, így úgy döntött, felszalad a padlásra megnézni, mi okozza a vizesedést. Ugyan azt gondolnánk, hogy a karantén idején, a lakásból ki se mozdulva nem érhet minket veszély, a történet alanya egy hatalmas kígyó tetemét fedezte fel. Na, ilyet már talán mi is láttunk a Harry Potterben. 

Erős gravitáció 

Wc Papir Korona
Erős Gravitáció / Fotó: Watanabelover69

A koronavírus beköszöntével nem csak a betegség terjed egyre rohamosabban, de a polcok is napról-napra gyorsabban üresednek a boltokban. Olyan alapvető termékekért és élelmiszerért kell marakodni, amik korábban mind elérhetőek voltak az áruházakban. Ilyen használati cikk a vécépapír is, így nem csoda, hogy a kép készítőjét sokkolta a földre hullt vécépapír látványa. Itt most egy rosszcsont kölyök, egy neveletlen házikedvenc vagy csak az erős gravitáció állhat a háttérben. 

De legalább megérkezett

Kicsi Wc Papir Korona
Apró Méretű Vécépapír Gurigák A Wishről / Fotó: Bryan31285

Amikor országos hiány van lisztból, vécépapírból, kézfertőtlenítőből és szájmaszkból, az ember megpróbál segíteni magán és kiskapukat találni, amik megoldásként szolgálhatnak. A kép készítője úgy gondolta, nincs is egyszerűbb, mint online vécépapírt rendelni, hiszen ott még elérhető és házhoz is jön. Arra azonban nem gondolt, hogy a rendelés leadása előtt érdemes a termék paramétereit is csekkolni. 

Túl sok volt neki 

Huto Korona
A Telepakolt Hűtő Sem Bírta Tovább / Fotó: Captnraz

És ha már betárazásról van szó. Ugyan a koronavírus otthonmaradásra szólít fel, ezért érdemes kevesebbszer látogatni a boltokat, ez mégsem jelenti, hogy indokolatlanul kell kifosztanunk az üzleteket, nem hagyva a termékekből azoknak, akiknek talán tényleg szüksége van rá. Ennek a hütőajtónak például határozottan elege lett abból, hogy ennyi mindennel tömik tele. 

Krízis-dugulás

Wc Pumpa Korona
A Pumpának Is Elege Lett / Fotó: Krawler2

A kép készítőjének annyi vécépapírt sikerült beszereznie., hogy a vécét is eldugította vele. A sors keze, hogy aztán a vécépumpa is feladta a szolgálatot. 

Ennyit a kézmosásról 

Furdoszoba Korona
Majdnem Kész Fürdőszoba / Fotó: Carsonwentzylvania

A koronavírus terjedését olyan egyszerű, mindennapos tevékenységekkel előzhetjük meg, mint a rendszeres, alapos kézmosás, a megfelelő mennyiségű vitamin-bevitel, szellőztetés és folyadékfogyasztás. A tisztálkodásra azonban igen nehéz odafigyelni, ha az állam leállít minden létszükségletű tevékenységet és munkálatot az országodban, potyán hagyva téged a félig kész fürdőszobáddal. De legalább a falfestés majdnem príma. 

Egy tok nem ártana 

Iphone Korona
Törött Telefonok / Fotó: Motherhazelhoff

Nincs is tökéletesebb alkalom egy kis online játékra vagy instagramozásra, mint egy hatóságilag elrendelt karantén. Kivéve akkor, ha betöröd az Iphone XS-ed képernyőjét, valamint a hátlapját, és mivel a koronavírus miatt nincs Apple szervíz, így kénytelen vagy egy új telefont venni, jelen esetben egy Iphone 11 Pro-t, de hát azt is eltöröd, amint kibontod a csomagolást. Egy tok mondjuk talán nem ártana. 

Teli találat

Ko Korona
Hajnalban Betört Ablaküveg / Fotó: Ir3Kunubs

Úgy látszik, valaki rongálással próbálja meg levezetni a stresszt a karantén idején. A kép készítője nyilván nem örült, amikor hajnali 4-kor egy hatalmas kődarab landolt a hálószobában. 

“Lakatlan” terület

Lakatos Korona
Félbehagyott Munka / Fotó: Fay8Ell

Valaki olyan komolyan vette a kijárási tilalmat, hogy a munkáját is félbehagyta. Kár, hogy pont egy olyan szakember, aki mások biztonságáért is felel. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet